انهدام یک باند تروریستی در «الرمادی» عراق و دستگیری اعضای آن

سه شنبه 16 ارديبهشت 1399
19:30
انهدام یک باند تروریستی در «الرمادی» عراق و دستگیری اعضای آن
نیروهای اطلاعات نظامی عراق یک باند تروریستی را که برای انجام حملات تروریستی طی روزهای آتی نقشه کشیده بود، دستگیر کردند.

العالم - عراق

ریاست اطلاعات نظامی عراق روز سه شنبه از دستگیری یک باند تروریستی در شهر «الرمادی» مرکز استان الانبار عراق خبر داد و گفت که این باند برای انجام حملاتی طی روزهای آتی نقشه کشیده بود.

این نهاد در بیانیه‌ای اعلام کرد: «نیروهای یگان دهم اطلاعات نظامی با همکاری هنگ اول گردان 38 پیاده نظام ارتش عراق توانستند در یک عملیات منحصر به فرد یک باند تروریستی را شناسایی و متلاشی کنند که در دو منطقه روستای العصریه و زنکوره در الرمادی در غرب استان الانبار فعالیت می‌کردند».

در این بیانیه آمده است که نیروهای امنیتی همه عناصر این هسته را که برای انجام اقداماتی تروریستی طی روزهای آتی نقشه می‌کشیدند دستگیر کردند.

به گفته این نهاد امنیتی عراق عناصر باند مذکور از افراد تحت تعقیب به موجب ماده 4 مبارزه با تروریسم در این شهر بوده‌اند.

«عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر پیشبرد امور عراق دستور انجام عملیات نظامی گسترده برای تعقیب گروه‌های تروریستی تا مرزهای سوریه را صادر کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند


گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است