روسیه: تبریک توئیتری آمریکا درباره پایان جنگ دوم جهانی توهین‌آمیز و جعل واقعیت است

يکشنبه 21 ارديبهشت 1399
11:17
روسیه: تبریک توئیتری آمریکا درباره پایان جنگ دوم جهانی توهین‌آمیز و جعل واقعیت است سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه پیام تبریک توئیتری کاخ سفید به مناسبت پایان جنگ جهانی دوم را که در آن اشاره‌ای به نقش کشورش نشده است، توهین آمیز خواند و اعلام کرد که مسکو نمی‌تواند با این اشتباه کنار بیاید.

العالم ـ اروپا

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در فیس بوک نوشت: (آنها) بجای کارت تبریک، بسیاری تصویر توئیت کاخ سفید را دریافت کردند که در آن نوشته شده روز هشتم ماه می سال ۱۹۴۵ آمریکا و انگلیس بر آلمان نازی پیروز شدند.

زاخارووا ادامه داد: چنین به نظر می‌رسد که هدف این نوشته، خنثی کردن تاثیر بیانیه اخیر سران روسیه و آمریکا به مناسبت هفتادمین سالروز دیدار سربازان شوروی و آمریکا در پل رودخانه الب در آلمان (در اواخر جنگ دوم جهانی) است؛ در بیانیه به نقش بسیاری از کشورها و ملت‌ها در پیروزی و قربانی شدن میلیون‌ها سرباز و غیرنظامی در مبارزه با آلمان نازی اشاره شده بود.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی روسیه افزود: در بیانیه روسای جمهوری روسیه و آمریکا به الب اشاره شده اما در توئیت کاخ سفید فقط روحیه آمریکایی مورد تاکید قرار گرفته است. دربیانیه روسیه و آمریکا از الگو برای اتحاد کشورها سخن گفته شده و در توییت کاخ سفید همه کشورهای پیروز به غیر از آمریکا و انگلیس حذف شده‌اند.

وی در ادامه نوشت: این اقدام کاخ سفید جعل واقعیت، تحریف تاریخ و تمسخر دیگران است و زمانی که یک نهاد رسمی که خود را رهبر جهان آزاد و مدافع دمکراسی و مبارز سازش ناپذیر با جعل خبرها می‌خواند دست به چنین کاری می زند نباید با آن کنار آمد.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی