تب چیکونگونیا بلای مرگبار، همزمان با کرونا برای یمنی‌ها

يکشنبه 21 ارديبهشت 1399
14:29
تب چیکونگونیا بلای مرگبار، همزمان با کرونا برای یمنی‌ها ده‌ها نفر از مردم یمن درحالیکه این کشور به تازگی با بحران افزایش شمار مبتلایان به کووید-۱۹ مواجه است، در یک ماه گذشته بر اثر بیماری دیگری به نام تب چیکونگونیا جان خود را از دست داده‌اند.

العالم ـ یمن

بنابر گزارش خبرگزاری آناتولی، یک مقام یمنی شنبه شب به این خبرگزاری گفت که بیش از ۳ هزار نفر در عدن به این بیماری مبتلا شده‌ و ۵۰ نفر جان باخته‌اند.
به گفته وی، فرماندار منطقه شیخ عثمان در عدن نیز در میان فوتی‌های ناشی از این بیماری است.
تب چیکونگونیا یک بیماری ویروسی است که از طریق نیش پشه انتقال پیدا می‌کند. این بیماری معمولا بین ۵ تا ۷ روز طول می‌کشد و علائمی شبیه به بیماری آنفولانزا توام با تب، درد و ورم مفاصل، سردرد و درد ماهیچه داشته و بعضی اوقات در مدت زمان بیشتر نیز ادامه پیدا می‌کند.
به گزارش ایرنا، گفته می‌شود که این بیماری به علت آبگرفتگی‌های ایجاد شده بر اثر سیل ماه گذشته میلادی شیوع پیدا کرده است.
سیل یمن در ۲۱ آوریل (۲ اردیبهشت) باعث مرگ ۸ نفر از جمله ۵ کودک شد و خانه‌ها به صورت جزئی یا کامل بر اثر بارندگی‌های شدید در عدن تخریب شدند.
گسترش تب چیکونگونیا در کنار بیماری همه گیر کووید-۱۹ موجب افزایش نگرانی‌ها از وضعیت بحرانی بهداشت در یمن خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

تجلیل رئیس‌جمهور از درخشش کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا


تصاویر اختصاصی العالم از فرود هواپیمایی ایران در فرودگاه نجف اشرف


قدردانی رئیس‌جمهور از پهلوانان مدال‌آور در عرصه های بین المللی


تعز؛ میعادگاه شکست و فرار فرماندهان سعودی


غریب‌آبادی روند تبادل پیام میان ایران و آمریکا را تشریح کرد


پیام تبریک فرمانده کل سپاه به مناسبت افتخارآفرینی تیم ملی المپیاد نجوم و اخترفیزیک


یحیی سریع: درهم کوبیدن آرامکو با موشک و پهپاد؛ ضربات دردناک در راه است


سخنگوی سپاه: جنگ آمریکا با ایران است یا با مردم آمریکا؟


ناکامی عملیات پیشروی نیروهای وابسته به عربستان در استان جوف


دولت، گزینه‌های وزارت دفاع و اطلاعات را تا پایان مهرماه معرفی می‌کند