برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری لهستان بدون انجام رأی‌گیری

دوشنبه 22 ارديبهشت 1399
08:10
برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری لهستان بدون انجام رأی‌گیری آندره دودا، رئیس‌جمهور لهستان که دوره او ششم اوت به پایان می‌رسد به دنبال انتخاب مجدد است.

العالم - اروپا

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از خبرگزاری فرانسه، پس از آنکه دولت و احزاب مخالف در لهستان بر سر هیچ یک از موارد «برگزاری»، «لغو» یا «تعویق» انتخابات ریاست‌جمهوری به توافق نرسیدند، روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت بدون آنکه رأی‌گیری انجام شود، روی کاغذ در این کشور انتخابات برگزار شد.

در این انتخابات عجیب، حوزه‌های رأی‌گیری بسته بودند و مشارکت نیز صفر بود.
اختلاف دولت و مخالفان بر سر این بود که با توجه به همه‌گیری کرونا، انتخابات چگونه و چه زمانی برگزار شود.

دولت لهستان خواستار برگزاری انتخابات در زمان موعود، یعنی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت، و از طریق رأی‌گیری پستی بود. با این حال قانون رأی‌گیری از طریق پست تازه روز پنجشنبه گذشته به تصویب پارلمان رسید و لذا زمان کافی برای تدارک این انتخابات وجود نداشت.

با وجود این، تاریخ جدیدی برای انتخابات اعلام نشد و رأی‌گیری روز یکشنبه نیز لغو نشد.
پیشتر در روز ۱۱ اردیبهشت، ۹ نفر از روسای‌جمهوری و نخست‌وزیران سابق لهستان از رای‌دهندگان خواسته بودند که انتخابات ریاست‌جمهوری را تحریم کنند.

این سیاستمداران تاکید داشتند که رای‌گیری از طریق پست می‌تواند ناقض قانون اساسی باشد و محرمانه بودن رای شرکت‌کنندگان را تضمین نمی‌کند.

آندره دودا، رئیس‌جمهور لهستان، که دوره او روز ششم اوت به پایان می‌رسد به دنبال انتخاب مجدد است و حزب حاکم «قانون و عدالت» از او حمایت می‌کند. بر اساس نظرسنجی‌ها، دودا در میان ۹ نامزد این انتخابات پیشتاز است.

0% ...

آخرین اخبار

کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند