تماس تلفنی اردوغان و مرکل با محور مقابله با کرونا

دوشنبه 22 ارديبهشت 1399
18:36
تماس تلفنی اردوغان و مرکل با محور مقابله با کرونا رئیس جمهور ترکیه و صدراعظم آلمان در تماسی تلفنی درباره همکاری جهت مقابله با کرونا و مسائل پیرامون غرب آسیا گفت‌وگو کردند.

العالم - ترکیه

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز دوشنبه با با «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان به‌صورت تلفنی گفت‌وگو کرد.

به نوشته روزنامه «ینی‌شفق»، مقامات ترکیه گفتند اردوغان و مرکل در این تماس تلفنی، درخصوص همکاری در راستای مبارزه با ویروس کرونا و گام‌های لازم برای دوره پساکرونا صحبت کردند.

همچنین رهبران ترکیه و آلمان مسائل مربوط به غرب آسیا و روابط میان دو کشور را به بحث گذاشتند.

در حال حاضر، ترکیه با ثبت نزدیک به ۱۴۰ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا، به بزرگترین مرکز شیوع این بیماری در غرب آسیا تبدیل شده است. همچنین در این کشور بیش از ۳۷۰۰ نفر در اثر ابتلا به این بیماری جان باخته‌اند.

در آلمان نیز تا کنون بیش از ۱۷۰ هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و بیش از ۷۵۰۰ نفر نیز در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد