ترامپ ... سرمایه ای صهیونیستی که با یک ویروس نابود شد

سه شنبه 23 ارديبهشت 1399
09:02
ترامپ ... سرمایه ای صهیونیستی که با یک ویروس نابود شد با ظهور گروه های تکفیری در خاورمیانه به خصوص در عراق و سوریه با برنامه ریزی آمریکا، رژیم صهیونیستی و کشورهای مرتجع عربی و فجایعی که به اسم اسلام مرتکب شدند، گروه های نژادپرستی راستگرای افراطی در غرب (اروپا، آمریکای لاتین و آمریکا) هم رشد کرده و با شرکت در انتخابات به قدرت رسیدند.

العالم - کشکول

برجسته ترین چهره نژادپرست و افراطی که به کمک صهیونیسم بین الملل در غرب به قدرت رسید، دونالد ترامپ، رئیس جمهور فعلی آمریکاست. وی که کوچکترین بهره ای از مؤلفه های رهبری و مدیریت ندارد با تاریخی سرشار از رسوایی های اخلاقی و مالی برای اجرای نقشه ای به قدرت رسید که هیچ یک از رؤسای جمهور پیشین این کشور نتوانسته بودند آن را اجرا کنند؛ این نقشه، نقشه نابودی کامل مسأله فلسطین بود.

برای متقاعد کردن ملت آمریکا به پذیرش رئیس جمهور جدید تمام خزانه های کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله عربستان بسیج شدند تا با تأمین فرصت های شغلی برای میلیون ها آمریکایی بیکار، ترامپ را به عنوان معجزه گر اقتصادی این کشور به مردم معرفی کنند و این اتفاق در عمل رخ داد و صهیونیسم جهانی میلیاردها دلار از خزانه های عربستان و امارات دوشید تا میلیون ها فرصت شغلی برای آمریکایی ها ایجاد کند.

اما بر خلاف همه این تدارکات و تلاش ها، ظهور موجودی میکروسکوپی همه این نقشه ها را به هم ریخت و با تحقیر ترامپ، تمام نقشه های او را نقش بر آب کرده و چهره واقعی او را به ملت آمریکا نشان داد؛ این دلال حیله گر که نه از مدیریت چیزی می دانست و نه از سیاست، با حماقت بی نظیر خود، آمریکا را به بزرگترین کانون شیوع کرونا در سطح جهان و آمریکایی ها را به بزرگترین گروه قربانیان این ویروس تبدیل کرد؛ هم اکنون شمار مبتلایان به کرونا در این کشور از مرز یک میلیون و سیصد هزار نفر گذشته و تعداد قربانیان آن، به بیش از 80 هزار نفر رسیده است.

اما به رغم این آمار هولناک، تنها چیزی که باعث نگرانی ترامپ شد این بود که 25 میلیون آمریکایی به خاطر کرونا کار خود را از دست دادند؛ به این ترتیب کرونا، تنها سلاح ترامپ را در مقابل دموکرات ها از او گرفت؛ سلاحی که با پول عربستان و حمایت صهیونیسم به دست آورده بود و این گونه بود که موجودی که اصلا به چشم نمی آمد، بینی ترامپ را به خاک مالید.

0% ...

آخرین اخبار

طوفان یمانی؛ وقتی هدف‌های انصارالله پهناورتر می‌شود


وزارت امور خارجه اتهامات آمریکا در مورد گرانی سوخت را پوششی برای فرار از مسئولیت دانست


پزشکیان عازم نیویورک شد


پزشکیان: مظلومیت و اقتدار ملت ایران را به گوش جهانیان خواهم رساند


گفت وگوی تلفنی عراقچی با دبیر کل سازمان ملل متحد


عراقچی: مهمترین هدف ما حضور در یک تریبون بین المللی برای دفاع از حقانیت مردم ایران است


عراقچی برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل وارد نیویورک شد + فیلم


سازمان ملل تریبونی در خدمت ابرقدرت‌ها و آمریکا+فیلم


تشدید محدودیت‌ها و یورش‌های اشغالگران در کرانه باختری؛ از شهر اشغالی جنین تا قدس شریف


بیمارستان‌های غزه در آستانه فروپاشی کامل در سایه نبود سوخت+فیلم