انتقاد کوبا از 'سکوت مشکوک'  آمریکا در پی حمله به سفارت این کشور در واشنگتن

چهارشنبه 24 ارديبهشت 1399
14:53
انتقاد کوبا از 'سکوت مشکوک'  آمریکا در پی حمله به سفارت این کشور در واشنگتن وزیر امور خارجه کوبا گفت سکوت آمریکا در قبال حمله به سفارت این کشور در واشنگتن شک‌برانگیز است.

العالم - آمریکا

«برونو رودریگز» وزیر امور خارجه کوبا، سکوت آمریکا پس از حمله به سفارت این کشور در واشنگتن را مشکوک توصیف کرد.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «سی‌جی‌تی‌ان»، رودریگز روز سه‌شنبه گفت، حمله به سفارت کشورش را «نتیجه سیاست نفرت‌پراکنی دولت کنونی آمریکا علیه کوبا» دانست.

۱۱ اردیبهشت امسال، یک شهروند کوبایی - آمریکایی مسلح، پس از گشودن آتش به روی ساختمان سفارت کوبا در آمریکا مورد بازداشت قرار گرفت.

به گفته دولت کوبا هیچ‌یک از ۱۰ دیپلمات حاضر در این ساختمان آسیبی ندیده‌اند. همچنین مقامات کوبایی شواهدی از ارتباط بین این فرد مسلح و گروه‌های ضد کوبایی مستقر در شهر میامی آمریکا منتشر کرده‌اند.

وزارت امور خارجه کوبا گفت، تا کنون ۲۰ حمله به دیپلمات‌های این کشور در خاک آمریکا صورت گرفته است و ۱۱ نفر در طی این حملات جان باخته‌اند.

«میگوئل دیاز کانل» رئیس جمهور کوبا در واکنش به حمله اخیر در حساب توئیتری خود نوشت: «تمامی کشورها باید طبق کنوانسیون وین درخصوص روابط دیپلماتیک، از مأموریت‌های دیپلماتیک محافظت کنند».

از زمان آغاز ریاست جمهوری «دونالد ترامپ»، تیرگی روابط بین کوبا و آمریکا با افزایش قابل ملاحظه‌ای مواجه شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی


هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید