اسماعیل هنیه: محاکمه فلسطینیان بازداشت شده در عربستان تاسف‌بار است

پنج‌شنبه 25 ارديبهشت 1399
00:45
اسماعیل هنیه: محاکمه فلسطینیان بازداشت شده در عربستان تاسف‌بار است رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد که محاکمه فلسطینیان بازداشت شده در عربستان تاسف‎بار است، چراکه فعالیت‌های آنها فقط از روی خیرخواهی بوده است.

العالم-فلسطین

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس گفت که باید دست گروه‌های مقاومت فلسطین برای مقابله با طرح الحاق کرانه باختری به فلسطین اشغالی را باز گذاشت.

وی که با شبکه خبری الجزیره گفت‌وگو می‌کرد، افزود: میانجی‌گری مصر برای مذاکرات غیر مستقیم بین حماس و رژیم اشغالگر درباره تبادل اسرا آغاز شد.

هنیه با اشاره به مساله بازداشت فلسطینیان در عربستان گفت که محاکمه فلسطینیان بازداشت شده در عربستان تاسف بار است، چراکه فعالیت آنها در این کشور خیرخواهانه بوده است.

وی همچنین به مساله عادی سازی روابط اشاره و تصریح کرد: صدای طرفداران عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در جهان عرب، غیر عادی است و این اقدام آنها به شکست منجر خواهد شد.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس عنوان کرد: به برادران خود در سودان می‌گوییم که کشورشان را به دروازه عادی سازی روابط جهان عرب با رژیم صهیونیستی تبدیل نکنید.

هنیه چند روز پیش نیز در یک کنفرانس ویدئویی ضمن انتقاد از تلاش برخی از کشورها برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی گفته بود که عادی سازی روابط با اسرائیل گناهی نابخشودنی است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!