قطع کامل ارتباط شاهزاده زندانی سعودی با دنیای خارج

پنج‌شنبه 25 ارديبهشت 1399
11:44
قطع کامل ارتباط شاهزاده زندانی سعودی با دنیای خارج دفتر اطلاع رسانی «بسمه بنت سعود بن عبد العزیز آل سعود» شاهزاده سعودی زندانی در یکی از زندان‌های ریاض اعلام کرد، از زمانی که وی درخواست آزادی خود و دخترش را به شاه سعودی ارائه کرد، ارتباط با او قطع شده است.

العالم - عربستان سعودی

دفتر اطلاع رسانی «بسمه بنت سعود بن عبد العزیز آل سعود» شاهزاده زندانی سعودی در ریاض در حساب توئیترش اعلام کرد که ارتباط مستقیم و غیرمستقیم با این شاهزاده به طور کامل قطع شده است.

به گزارش وبگاه خبری «العربی الجدید»، دفتر اطلاع رسانی شاهزاده سعودی در این ارتباط نوشت که هیچ اطلاعی در خصوص وضعیت سلامت و اقدامات حقوقی در ارتباط با شاهزاده در دست نیست.

این دفتر در ادامه نوشت: «تا بدین لحظه، اطلاعاتی در خصوص وضعیت سلامت یا [روال] حقوقی [پرونده شاهزاده] دریافت نکردیم. می‌خواهیم نگاه تصمیم‌گیرندگان و مقامات ذیربط را در این ماه مبارک به وضعیت سرکار شاهزاده بسمه بنت سعود و "سهود" دختر گرامی ایشان جلب کنیم».

یکی از دستیاران نزدیک به شاهزاده در گفت‌‌وگو با وبگاه آمریکایی «بیزنس اینسایدر» در این خصوص گفت: «پس از آنکه شاهزاده ماه آوریل چند توئیت منتشر کرد و در آنها گفت که بدون ارتکاب جرمی، در زندان بدنام "الحائر" در ریاض که به شدت نیز از آن مراقبت می‌شود، بازداشت است، از آن زمان این مسئله باعث شده ارتباط او با جهان خارج قطع شود».

این منبع در ادامه گفت که حساب توئیتری شاهزاده هک شده؛ بطوریکه تمام توئیت‌های او پاک شده است؛ اما با این حال، دفتر اطلاع رسانی موفق شد حساب را بازگرداند و توئیت‌هایی را که حاوی درخواستِ کمک‌های پی‌در‌پی شاهزاده از شاه سعودی و جهان مبنی بر آزادی او و دخترش بود، بازنشر کند.

وبگاه یادشده، پیشتر، در گزارشی نوشته بود که یکی از اعضای خانواده شاهزاده سعودی تأکید کرده است که دستگیری بسمه برای منع وی از درخواست ارث از «پدر مرحومش» ملک سعود بوده، ارزش این ارث میلیاردها یورو برآورد می‌شود.

وبگاه آمریکایی از مدیریت زندان‌های عربستان و سفارت این کشور در واشنگتن خواست که به این ادعاها پاسخ دهد. این در حالی است که هیچ کدام از آنها، نه مدیریت زندان نه سفارت عربستان، تا بدین لحظه پاسخگو نبوده‌اند.

در همین ارتباط، طبق گزارش خبرگزاری «رویترز»، بسمه شاهزاده سعودی، ماه فوریه سال ۲۰۱۹، در حالی که به همراه دخترش «سهود الشریف» برای درمان به خارج از کشور سفر می‌کرد، به اتهام تلاش برای جعل پاسپورت بازداشت شد.

رویترز همچنین گزارش کرده بود، با آنکه اتهام‌ یادشده از شاهزاده ساقط شده؛‌ با این حال، او و دخترش همچنان در زندان‌ به سر می‌برند. این درحالی است که به گفته رویترز وضعیت سلامت شاهزاده سعودی به علت عدم دریافت کمک‌های پزشکی خوب نیست.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت