عربستان هادی و مزدوران را از هتل هایش بیرون کرد!+عکس

پنج‌شنبه 25 ارديبهشت 1399
14:38
عربستان هادی و مزدوران را از هتل هایش بیرون کرد!+عکس منابع یمنی اعلام کردند که عربستان به هواداران عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی یمن هشدار داده است که مهلت اقامت آنها در این کشور به هزینه دولت عربستان به پایان رسیده است.

العالم - عربستان

سعودی ها به مسئولان دولت هادی که در ریاض اقامت دارند اعلام کرده اند که حداکثر تا سی ام مه جاری می توانند با هزینه دولت عربستان در ریاض بمانند.

آنها به طرف یمنی اعلام کرده اند که از این تاریخ به بعد هر کس بخواهد در ریاض بماند باید شخصا هزینه اش را تأمین کند.

این منابع گفتند این اقدام سعودی ها در چهارچوب تدابیر ریاضتی صورت گرفته است. دولت عربستان به تازگی این تدابیر ریاضتی را به دلیل خسارت های اقتصادی ناشی از شیوع کرونا، در پیش گرفته است.

در حال حاضر شماری از مزدوران گروه عبد ربه منصور هادی در ریاض به سر می برند. این افراد پس از تجاوز عربستان به یمن در مارس 2015، وارد این کشور شدند.

دولت مستعفی منصور هادی نیز به همراه رهبران احزاب سیاسی وابسته و اعضای وابسته مجلس نمایندگان و شورای و فرماندهان نظامی و مقامات دولتی و بازرگانان – که همگی به عربستان وابسته بودند - به ریاض نقل مکان کرده و فعالیت های خود را به طور کامل از آنجا دنبال می کردند.

0% ...

آخرین اخبار

یمن از سرنگون شدن یک جنگنده سعودی خبر داد


تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است