به مناسبت هفتاد و دومین سالروز اشغال فلسطین؛

رئیس پارلمان لبنان: مقاومت ادامه داد و طرح‌هایی مانند «معامله قرن» نمی‌تواند حق فلسطین را ضایع کند

پنج‌شنبه 25 ارديبهشت 1399
14:34
رئیس پارلمان لبنان: مقاومت ادامه داد و طرح‌هایی مانند «معامله قرن» نمی‌تواند حق فلسطین را ضایع کند رئیس پارلمان لبنان در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز اشغال فلسطین اعلام کرد، مقاومت ادامه داد و طرح‌هایی مانند «معامله قرن» نمی‌تواند حق فلسطین را ضایع کند.

العالم - لبنان

«نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان به مناسبت هفتاد و دومین سالروز اشغال فلسطین «یوم النکبه» بیانیه‌ای صادر کرد.

بر اساس گزارش وبگاه «النشره»، بری در ابتدای بیانیه خود دست‌هایی که سنگ انتفاضه را حمل می‌کنند، مبارزان فلسطینی در کرانه باختری و نوار غزه، اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی، مسجدالاقصی، کلیسای «المهد» و تمام فلسطین از بحر (دریای مدیترانه) تا نهر (رود اردن) را ندا قرار داد.

رئیس پارلمان لبنان در ادامه ضمن آرزوی این که فلسطین از شر اشغالگر خلاص شود، افزود: فلسطینی که روزی با یک مصیبت (یوم النکبه) ساقط شد بار دیگر حقش با یک قرارداد (معامله قرن) یا غفلت ضایع نخواهد شد. مقاومتش حقی والاست و والاتر از آن نیست.

۱۵ ماه می میلادی (برابر با ۲۵ اردیبهشت) سالروز فاجعه اشغال فلسطین توسط رژیم صهیونیستی (موسوم به یوم النکبه) در سال ۱۹۴۸ است.

واژه «النکبة» (مصیبت) یادآور دو خاطره نامیمون در حافظه فلسطینی‌هاست: نخست استقرار رژیم اسرائیل در سال ۱۹۴۸ و دوم اخراج بیش از ۸۰۰ هزار فلسطینی از وطن خود.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود