ظریف: معتقدان به تزریق مواد شوینده به بدن، مدعی شراکت در برجام شدند

پنج‌شنبه 25 ارديبهشت 1399
22:00
ظریف: معتقدان به تزریق مواد شوینده به بدن، مدعی شراکت در برجام شدند
وزیر امور خارجه ایران در توئیتی نوشت: همان کسانی که درباره تزریق مواد شوینده برای پاک کردن بدن از ویروس کرونا خیالبافی می‌کردند، مدعی شراکت در برجام شده‌اند.

العالم _ ایران / سیاسی

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (پنجشنبه) در توئیتی در پی ادعای مقامات آمریکایی‌ مبنی بر مشارکت در برجام و تلاش برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران نوشت: «همان کسانی که درباره تزریق مواد گندزدا (شوینده) برای پاک کردن بدن از ویروس کرونا خیالبافی می‌کردند، ادعا می‌کنند که در یک قطعنامه شورای امنیت که یک توافق را تایید کرده، شریک هستند؛ در حالی که به گفته خودشان مدت‌ها پیش از این، به شراکت خود در آن پایان داده‌اند.»

وی افزود: «کاش کافکا اینجا بود!»

وزیر امور خارجه ایران همچنین در گفت‌وگویی با خبرنگاران در خصوص ادعاهای آمریکایی‌ها درباره برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ گفت: ادعاهای ابلهانه توسط مقامات آمریکایی تازگی ندارد.

رئیس دستگاه دیپلماسی افزود: از کسانی (دونالد ترامپ) که می گویند ماده ضدعفونی بخورید که تمیز شوید و کرونا نگیرید، بعید نیست قطعنامه ای که رسما از آن خارج شده‌اند و نوشتند که به حضور و مشارکت خود در آن پایان داده‌اند، بگویند در آن عضو هستند.

وی با ذکر این نکته که همه متحدان آمریکایی‌ها گفته‌اند این استدلال پذیرفتنی نیست، اظهار داشت: اینکه آقای برایان هوک اظهار کرده چیزی از برجام باقی نمانده، این هم به ایشان ربطی ندارد. آنچه مهم است بین ایران و اعضای باقیمانده برجام است.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ۱۶ اردیبهشت ماه نیز با انتقاد از تلاش‌های «مایک پامپئو» همتای آمریکایی خود برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران از طریق قطعنامه ۲۲۳۱، در صفحه توئیتر خود نوشت: «پامپئو گمان می‌کند قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل از برجام مستقل است. او باید [قطعنامه] ۲۲۳۱ را مطالعه کند».

وی با بیان اینکه پامپئو متن این قطعنامه را نخوانده، توضیح داد: «برجام بخشی از [قطعنامه] ۲۲۳۱ است. به همین دلیل است که ۱۰۴ صفحه دارد و به همین دلیل است که او (پامپئو) آن را نخوانده است!»

0% ...

آخرین اخبار

پیشتازی لوپن و نگرانی مسلمانان فرانسه از افزایش تبعیض و خشونت


شهرک‌نشینان صهیونیست استخوان خبرنگار واشنگتن‌پست را شکستند +فیلم


ائتلاف‌های عربستان به جای نبرد با صهیونیستها برای فتنه میان مسلمانان است


احتمال حمله موشکی یمن؛ هشدار خطر در ینبع عربستان صادر شد


سخنگوی ارتش: طرح‌های عملیاتی ما ناوهای آمریکایی را دورتر خواهد راند/ کنترل غرب تنگه هرمز با سپاه و شرق آن با ارتش است


وحدت میدان و سیاست در برابر تجاوز؛ آمادگی نظامی ایران فراتر از گذشته است+فیلم


سفیر ایران در مسکو: با زبان اولتیماتوم نتیجه‌ای عاید آمریکا نخواهد شد


دیدارهای پزشکیان در هفدهمین اجلاس سران کنوانسیون تنوع زیستی در ایروان


رهبر انقلاب: تقویت جامعه پرستاری باید در اولویت مسئولان سلامت باشد


ترک سالن اجلاس سیکا توسط هیئت ایران هنگام سخنرانی رئیس رژیم صهیونیستی