پس از توهین به شهید المهندس؛ عصائب اهل الحق خواستار تعطیلی همه دفاتر MBC در عراق شد

جمعه 26 ارديبهشت 1399
18:47
پس از توهین به شهید المهندس؛ عصائب اهل الحق خواستار تعطیلی همه دفاتر MBC در عراق شد گروه عصائب اهل الحق عراق روز جمعه توهین شبکه تلوزیونی mbc عربستان سعودی به ساحت شهید ابومهدی المهندس را یک تجاوز آشکار توصیف کرد.

العالم-عراق

به گزارش العالم، عصائب اهل الحق عراق در بیانیه ای از مسئولان زیربط خواستند که اقدامات لازم را توقف این اقدامات غیر اخلاقی توسط این شبکه و بسته شدن همه دفاتر آن در عراق، اتخاذ کنند.

در این بیانیه تاکید شده است که شهید المهندس و همه شهدای دیگر نماد عزت برای همه آزادگان جهان هستند و تلاش رسانه های فتنه گر برای مخدوش کردن چهره آنها هیچ از جایگاه این شهدا کم نمی کند.

از سوی دیگر، کمیته ارتباطات و اطلاع‌رسانی پارلمان عراق به دنبال توهین شبکه تلویزیونی خواستار تعطیلی دفتر این شبکه شد.

فالح الفیاض، رئیس تشکیلات حشد شعبی نیز دستور به اقامه دعوای قضائی علیه شبکه تلویزیونی ام بی سی داد.

شبکه تلویزیونی mbc سعودی به تازگی شهید ابو مهدی المهندس را "تروریست" معرفی کرده بود.

آمریکا در اقدامی تروریستی با نقض حاکمیت عراق بامداد جمعه ۱۳ دی‌ ۱۳۹۸ سپهبد سردار «قاسم سلیمانی» و «ابومهدی المهندس» را در حمله هوایی در فرودگاه بغداد به شهادت رساند.

0% ...

آخرین اخبار

ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم