امارات خبر مرگ وزیر خارجه خود را تکذیب کرد

شنبه 27 ارديبهشت 1399
22:04
امارات خبر مرگ وزیر خارجه خود را تکذیب کرد
وزیر مشاور در امور خارجه امارات متحده عربی گزارش برخی رسانه‌ها درباره مرگ وزیر امور خارجه این کشور را تکذیب کرد.

العالم - امارات

«انور قرقاش» وزیر مشاور در امور خارجه امارات متحده عربی روز شنبه گزارش رسانه‌ها درباره مرگ «عبدالله بن زاید» وزیر امور خارجه امارات را رد کرد.

وی در پیامی در توئیتر نوشت: «من امروز با عبدالله بن زیاد صحبت کردم که هر روز آن را انجام می‌دهم. ما درباره دروغی که توسط اکانت‌های قطری انتشار یافته خیلی خندیدیم.»

وی در ادامه پیام توئیتری خود برای دیپلمات ارشد امارات عمر طولانی و سلامتی آرزو کرد و برای رسیدن همسایگان امارات به عقل و منطق نیز دعا کرد.

چهار کشور عربی امارات، عربستان سعودی، بحرین و مصر خرداد ۹۶ با متهم کردن قطر به حمایت از تروریسم، روابط سیاسی خود را با این کشور قطع کردند و تحریم‌های اقتصادی بر دوحه وضع نموده و آسمان و مرزهای خود را به روی قطری‌ها بستند.

تابستان سال گذشته تلاش‌هایی از سوی عربستان سعودی برای عادی‌سازی روابط با قطر صورت گرفت ولی دوحه با بیان اینکه این تلاش‌ها جدی نیست، از مذاکرات مقدماتی با ریاض دست کشید.

«محمد بن عبدالرحمن آل‌ثانی»، وزیر امور خارجه قطر چندی پیش در مصاحبه‌ای گفته بود: «ما همچنان معتقدیم که راه‌ حل‌های مثبتی مبتنی بر احترام به حاکمیت کشورها برای حل بحران‌های کنونی وجود دارد».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان