گروه‌های مقاومت خواستار خروج کلی تشکیلات خودگردان از روند سازش شدند

يکشنبه 28 ارديبهشت 1399
09:55
گروه‌های مقاومت خواستار خروج کلی تشکیلات خودگردان از روند سازش شدند گروه‌های مقاومت فلسطین اصرار رهبران تشکیلات خودگردان و سازمان آزادی‌بخش بر ادامه روند سازش با رژیم اشغالگر صهیونیستی و پایبندی به توافقنامه‌های خفت‌بار امضا شده با این رژیم را به شدت محکوم کردند.

العالم- فلسطین اشغالی

گروه‌های مقاومت در بیانیه‌ای تاکید کردند که اعلام تعویق زمان برگزاری نشست رهبران تشکیلات خودگردان با گروه‌های فلسطینی به بهانه انتظار برای اعلام برنامه‌ها و مواضع سیاسی دولت جدید رژیم صهیونیستی، نشان می‌دهد که تا چه اندازه این تشکیلات به مواضع صهیونیستی آمریکایی دل بسته است، تا جایی که برنامه‌های نشست خود را هم بر اساس برنامه‌های دولت صهیونیستی تنظیم می‌کند.

در این بیانیه آمده است که این اقدام تشکیلات خودگردان اینگونه نشان می‌دهد که مشکل ما با سیاست‌ها و برنامه‌های این دولت جدید است و نه با اصل اشغالگری در سرزمین فلسطین و جنایات روزمره آن اعم از شهرک‌سازی و یهودی‌سازی و تجاوزات علیه سرزمین و مقدسات فلسطین.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین ،گروه‌های مقاومت فلسطین خواستار برگزاری نشست رهبران گروه‌های فلسطینی و جریان‌های سیاسی مختلف و بازنگری در تمامی سیاست‌هایی شدند که به دشمن صهیونیستی این اجازه را می‌دهد که دست به تجاوز علیه حقوق و سرزمین ملت فلسطین بزند.

آن‌ها همچنین خواستار خروج فوری از روند سازش با دشمن صهیونیستی شدند که به پایانی فاجعه‌بار رسیده و از تشکیلات خودگردان خواستند به همکاری امنیتی با این رژیم هم پایان دهد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم