گمانه‌زنی شبکه صهیونیستی درباره نحوه پاسخ اردن به طرح اشغال اراضی کرانه باختری

يکشنبه 28 ارديبهشت 1399
12:31
گمانه‌زنی شبکه صهیونیستی درباره نحوه پاسخ اردن به طرح اشغال اراضی کرانه باختری تحلیلگر یک شبکه صهیونیستی در واکنش به اظهارات اخیر پادشاه اردن درباره کرانه باختری اعلام کرد، «امان» پیمان صلح با رژیم اسرائیل را لغو نمی‌کند اما احتمالا سطح روابط را کاهش دهد.

العالم- فلسطین اشغالی

«عبدالله دوم» پادشاه اردن هفته جاری در گفت‌وگو با روزنامه «دیر اشپیگل» اعلام کرد، در صورتی که رژیم صهیونیستی طرح اشغال بخش‌های جدیدی در کرانه باختری را عملی کند درگیری سختی با اردن خواهد داشت .

شبکه صهیونیستی «کان» در گزارشی به بررسی این اظهارات عبدالله دوم پرداخت. «روعی کایس» تحلیلگر صهیونیست متخصص در امور عربی اعلام کرد: اقدامات ممکن است با کاهش سطح روابط میان اردن و اسرائیل آغاز شود.

وی افزود: پادشاه اردن به خوبی می‌دان در صورت اجرای طرح الحاق، اردن رسما به وطن جایگزین برای فلسطینی‌ها تبدیل خواهد شد و این بزرگترین کابوس برای خانواده پادشاهی اردن است؛ پس زمان آن رسیده لحن اردن در قبال اسرائیل تندتر شود.

کایس درباره احتمال لغو پیمان صلح میان اردن و رژیم اسرائیل که در سال ۱۹۹۴ امضا شده، گفت، مسیر لغو این معاهده همچنان طولانی است اما کاهش سطح روابط گزینه‌ای است که به شدت وارد است.

وی در ادامه به بازپس‌گیری دو منطقه «غمر و باقوره» توسط اردن اشاره کرد و گفت، افکار عمومی در اردن موافق این اقدام بودند و با اقدامات دیگر نیز مخالف نیستند.

غمر و باقوره بر اساس توافق «وادی عربه» در سال ۱۹۹۴ به مدت ۲۵ سال به رژیم صهیونیستی اجاره داده شده بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اوباما: ایران اکنون در تنگه هرمز قدرت وتو دارد


حمله پهپادی به مقر گروهک‌های ضدایرانی در شمال عراق


زلنسکی برای گرفتن پدافند، ناخواسته به قدرت موشکی ایران اعتراف کرد


آیزنکوت: اسرائیل با نتانیاهو، 4 سال دیگر دوام نمی‌آورد


تیراندازی در ایالت تنسی آمریکا ۶ مجروح بر جای گذاشت


نخست‌وزیر پیشین یمن: ایستادگی ایران و رهبری مقاوم آن، هیمنه آمریکا و "اسرائیل" را درهم شکست


تظاهرات گسترده شهروندان ایتالیایی علیه ناتو و افزایش هزینه‌های نظامی + فیلم


بیانیه نیروهای مسلح یمن: ارتش یمن ۷ عملیات بزرگ علیه عربستان انجام داد


دیوان کیفری بین‌المللی از پیشرفت تحقیقات درباره جنگ غزه خبر داد


دیدار رئیس قوه قضائیه با رهبر معظم انقلاب اسلامی