۳ سال زندان و ۵۵ هزار دلار، جریمه عدم استفاده از ماسک در قطر

يکشنبه 28 ارديبهشت 1399
13:00
۳ سال زندان و ۵۵ هزار دلار، جریمه عدم استفاده از ماسک در قطر قطر از امروز، جریمه ۳ سال زندان را برای افرادی که در اماکن عمومی ماسک نمی‌پوشند اعمال می‌کند.

العالم _ جهان اسلام

به گزارش العالم به نقل از خبرگزاری فرانسه، قطر از امروز (یکشنبه) اعمال یکی از سنگین ترین جرایم مرتبط با نپوشیدن ماسک در اماکن عمومی را آغاز کرد. این جریمه می‌تواند حداکثر ۳ سال زندان برای خاطیان باشد.

قطر ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و بیش از ۳۰ هزار نفر از ساکنان آن (معادل ۱.۱ درصد از کل جمعیت) به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده اند. البته تا کنون تنها ۱۵ نفر در این کشور بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ جان خود را از دست داده اند. تنها دو کشور کوچک سنمارینو و واتیکان نسبت ابتلای بیشتری از قطر را ثبت کرده اند.

خاطیان قوانین پوشیدن ماسک در قطر ممکن است تا ۳ سال از عمر خود را در زندان سپری کنند و با جرایمی ۵۵ هزار دلاری مواجه شوند.

رانندگان خودروهای تک‌سرنشین از این قوانین مستثنا هستند اما بسیاری از خارجیان ساکن قطر به خبرگزاری فرانسه گفته‌اند پلیس پیش از آغاز اعمال این جرایم و محدودیت‌ها، خودروهای آن‌ها را برای توضیح قوانین جدید متوقف کرده است.

هم‌اکنون پوشیدن ماسک در حدود ۵۰ کشور جهان اجباری است گرچه دانشمندان درباره اثربخشی آن توافق نظر ندارند.

0% ...

آخرین اخبار

آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند