افزایش 16 برابری بدهی عربستان در دوران ملک سلمان

يکشنبه 28 ارديبهشت 1399
17:46
افزایش 16 برابری بدهی عربستان در دوران ملک سلمان سازمان بانک جهانی با انتشار گزارشی اعلام کرد میزان بدهکاری عربستان طی سالهای اخیر 16 برابر بیشتر شده است.

العالم-عربستان

به گزارش العالم، در حالی که "محمد الجدعان" وزیر دارایی عربستان اخیرا اعلام کرده است که عربستان قصد دارد طی سال جاری 58 ملیارد دلار وام بگیرد، بانک جهانی در گزارشی اعلام کرده است که بدهی این کشور طی پنج سال اخیر که ملک سلمان در راس قدرت است، 16 برابر بیشتر شده است.

بر این اساس، میزان بدهی خارجی عربستان در سال 1019 به 183.7 ملیارد دلار رسیده است، این در حالی است که این رقم در سال 2014 ، 11.8 ملیارد دلار بوده است.

شایان ذکر است، بحران‌های ویروس کرونا، سقوط بی سابقه درآمد‌های نفتی و افزایش هزینه‌های جنگ یمن، اقتصاد عربستان را به عنوان بزرگترین صادرکننده نفت در جهان از پای در آورده است.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد