اظهارات متناقض شهرداری و استانداری تهران در مورد طرح ترافیک!

يکشنبه 28 ارديبهشت 1399
18:08
اظهارات متناقض شهرداری و استانداری تهران در مورد طرح ترافیک! مشاور ‏‪معاون شهردار تهران گفت: بر اساس تصویب شورای حمل ونقل و ترافیک شهر تهران اجرای مجدد محدوده‌هاى طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا، از فردا آغاز می‌شود.

العالم - ایران

شهریار افندی زاده مشاور معاون شهردار تهران درباره اجرای طرح ترافیک اظهارداشت: بر اساس پنجاه و نهمین مصوبه شورای حمل ونقل و ترافیک شهر تهران که هفته گذشته با حضور شهردار تهران، رئیس شورای شهر، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شوراى شهر، فرمانده ستاد مقابله با کرونا استان تهران و نماینده استاندار تهران برگزار شد، از روز دوشنبه 29 اردیبهشت مرحله اول محدوده‌هاى طرح ترافیک و طرح کنترل آلودگى هوا اجرا می‌شود.

وی افزود: زمان اجرای طرح که پیش از این از ساعت ۶:۳۰ دقیقه صبح تا ۱۹ بود به ساعت ۸ صبح تا ۱۶ کاهش یافته و در عین حال از ساعت ١٤ به بعد نیز خروج از محدوده‌ها مذکور رایگان خواهد بود.

مشاور معاون شهردار گفت: با توجه به اینکه اکنون زمان کار ادارات از ساعت ۷ صبح تا ۱۴ منظور شده است، لذا سفرهای کاری در این طرح، مشمول پرداخت عوارض در محدوده هاى مذکور نخواهند شد‪.‬

این درحالی است که ساعتی پیش، محمد تقی زاده معاون عمرانی استانداری تهران در جمع خبرنگاران گفت: در جلسه شورای ترافیک تهران مصوب شد با توجه به شیوع ویروس کرونا همچنان اجرای طرح ترافیک در شهر تهران منتفی باشد.

معاون عمرانی استانداری تهران درباره دیگر مصوبات جلسه شورای ترافیک استان تهران اظهار داشت: یکی از مصوبات مهم این جلسه شبکه‌های آزادراهی تهران ـ شمال و خروجی‌های استان مانند شرق استان بود که مقرر شد پلیس و دستگاه‌های امدادی و راهداری آمادگی لازم را با توجه به عید سعید فطر و حجم سفرها داشته باشند و اورژانس و هلال‌احمر نیز در آزادراه تهران ـ شمال حضور داشته باشند و اقدامات لازم را انجام دهند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»