ادامه دخالت امارات در لیبی؛

ارسال بالگرد و قایقهای توپدار برای نیروهای حفتر

يکشنبه 28 ارديبهشت 1399
19:49
ارسال بالگرد و قایقهای توپدار برای نیروهای حفتر بر اساس یافته های کارشناسان سازمان ملل متحد، امارات متحده عربی با خرید تجهیزات جنگی بخشی از آنها را به نیروهای ژنرال حفتر واقع در کشور آفریقایی لیبی ارسال کرده است.

العالم - لیبی

سازمان ملل متحد به تازگی به تداوم دخالت امارات متحده عربی، کشور واقع در خلیج فارس در امور داخلی لیبی، کشوری واقع در آفریقا اشاره کرد.

بر اساس یافته های کارشناسان سازمان ملل متحد، امارات از طریق شرکتی در این کشور با خرید جنگ افزار از یک منبع خارجی، 6 فروند بالگرد و دو قایق توپدار را برای کمک به نیروهای ژنرال حفتر و مقابله با کشتیها و قایقهای نیروهای وفاق ملی راهی سواحل لیبی کرده است.

بر اساس گزارش محرمانه کارشناسان سازمان ملل متحد، امارات از طریق شرکت هلدینگ «فالکروم» تاکنون 18 میلیون دلار تجهیزات نظامی خریداری کرده و بخشی از آنها را برای کمک به نیروهای حفتر عازم لیبی کرده است.

این در حالی است که گزارش جدید وزارت اقتصاد آلمان حاکی از بی توجهی برلین به تحریمهای تسلیحاتی لیبی و صدور جنگ افزار به کشورهای حامی طرفین درگیر در نبرد داخلی لیبی از جمله امارات است.گزارش جدید وزارت اقتصاد آلمان حاکی از بی توجهی برلین به تحریمهای تسلیحاتی لیبی و صدور جنگ افزار به کشورهای حامی طرفین درگیر در نبرد داخلی لیبی است.

لیبی از زمان «سرنگونی» حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی در سال ۲۰۱۱، تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب در آمده است؛ دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس (غرب کشور) و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی به رهبری خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان «ارتش ملی لیبی»؛ نیروهای دولت السراج از حمایت ترکیه، قطر و ایتالیا برخوردارند و نیرهای حفتر نیز تحت حمایت مصر، امارات و عربستان سعودی قرار دارند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه


سانچز: ایران عامل سرنوشت‌سازی در انتخابات آمریکا بود


سایه یخ‌بندان بر فراز اروپا؛ هشدار زمستان نفس‌گیر با بحران گاز