اردوغان: نمی‌توانیم تا پایان کرونا برای سال‌ها مرزهای ترکیه را ببندیم

دوشنبه 29 ارديبهشت 1399
22:10
اردوغان: نمی‌توانیم تا پایان کرونا برای سال‌ها مرزهای ترکیه را ببندیم
رئیس جمهور ترکیه روز دوشنبه در سخنانی گفت که نمی‌توان تا پایان کرونا برای سال‌ها مرزهای ترکیه بسته باقی بماند.

العالم - ترکیه

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز دوشنبه گفت نمی‌توانیم زندگی روزانه را برای سال‌ها متوقف کرده و مرزهایمان را تا پایان کرونا به طور کامل ببندیم.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی»،‌ وی از تمامی شهروندان ترکیه‌ای خواست تا مجددا به تدابیر مبارزه با ویروس کرونا پایبند باشند.

رئیس جمهور ترکیه اضافه کرد که قانون منع آمد و شد در تمامی استان‌های ترکیه از روز شنبه و به مدت چهار روز در دوران عید فطر برقرار خواهد بود.

اردوغان افزود که سال تحصیلی جدید از سپتامبر آینده (شهریور ماه) آغاز خواهد شد و مساجد ترکیه نیز از ۲۹ می (۹ خرداد) بازگشایی می‌شود.

وی با اشاره به شرایط این کشور در بحبوحه شیوع ویروس کرونا، گفت: «در مرحله جدید ترکیه بزرگ و قدرتمند خواهیم ساخت.»

اردوغان از تمامی شهروندان این کشور خواست تا قوانین فاصله اجتماعی و حفظ فاصله دو متری میان افراد را حفظ کنند.

بر اساس آخرین آمار، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در ترکیه به بیش از ۱۵۰ هزار نفر رسیده و تلفات این ویروس در ترکیه نیز به بیش از ۴ هزار ۱۷۰ نفر رسیده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

زیردریایی Dive‑LD؛ شناور هوشمندی که سپاه در تنگه هرمز شکار کرد


تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه


شکار و غنیمت‌گرفتن یک فروند زیرسطحی هوشمند دشمن آمریکایی در تنگه هرمز


رایزنی‌های چندجانبه وزیر اقتصاد در مسکو/ تقویت حضور ایران در بازار ۱۸۰ میلیون نفری اوراسیا


اعتراف آمریکا به شکست در برابر ایران


قطر: برای آرامش منطقه به رایزنی ادامه می‌دهیم


پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد


زیبایی های طبیعی ایران


هشدار حماس در پی تشدید جنایات در قدس؛ تلاش برای یهودی‌سازی شهرک‌ها با مقاومت فلسطینی‌ها روبرو می‌شود


تداوم تجاوزگری رژیم اشغالگر به غزه و هشدار سازمان ملل درباره سیاست مهندسی گرسنگی+ فیلم