حزب الدعوه عراق بر ضرورت اخراج دیپلمات‌های منحرف تاکید کرد

سه شنبه 30 ارديبهشت 1399
06:58
حزب الدعوه عراق بر ضرورت اخراج دیپلمات‌های منحرف تاکید کرد حزب الدعوه الاسلامیه عراق در واکنش به برافراشتن پرچم همجنسگرایان در سفارت اتحادیه اروپا در بغداد، بر ضرورت اخراج عوامل این اقدام تاکید کرد.

العالم - عراق

در بیانیه‌ای که روز یکشنبه از سوی نوری المالکی دبیرکل حزب الدعوه صادر شد آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پس از آنکه سفارت اتحادیه اروپا و دو سفارت کانادا و بریتانیا در اقدامی بی ارتباط به مأموریت های دیپلماتیک، پرچم منحرفان و همجنسگرایان را در عراق که سرزمین ارزش‌ها و مقدسات است برافراشتند، و به اصول و مبانی و احساسات ملت بزرگوار و متعهد عراق تعدی کردند، یکی از اصول متعارف در روابط دیپلماتیک آن است که این کشورها نمایندگان خود را که عامل این اقدام ننگین بودند از عراق خارج کنند و افراد دیگری را جایگزین نمایند تا به اصل احترام به اراده ملت عراق و عقیده و مقدسات آنان احترام بگذارند.

اما از آنجا که این کشورها چنین اقدامی را انجام دادند، لازم است دولت عراق در واکنشی رسمی، نسبت به اخراج بیگانگانی که مسئول این اقدام در آن سفارتخانه‌ها بودند، اقدام کند، چرا که آنان اصول دیپلماتیک را زیر پا گذاشته و به ارزشهای ملت مسلمان عراق توهین کرده‌اند.

نوری المالکی

دبیر کل حزب الدعوه الاسلامیه

۲۴ رمضان ۱۴۴۱

0% ...

آخرین اخبار

اوباما: ایران اکنون در تنگه هرمز قدرت وتو دارد


حمله پهپادی به مقر گروهک‌های ضدایرانی در شمال عراق


زلنسکی برای گرفتن پدافند، ناخواسته به قدرت موشکی ایران اعتراف کرد


آیزنکوت: اسرائیل با نتانیاهو، 4 سال دیگر دوام نمی‌آورد


تیراندازی در ایالت تنسی آمریکا ۶ مجروح بر جای گذاشت


نخست‌وزیر پیشین یمن: ایستادگی ایران و رهبری مقاوم آن، هیمنه آمریکا و "اسرائیل" را درهم شکست


تظاهرات گسترده شهروندان ایتالیایی علیه ناتو و افزایش هزینه‌های نظامی + فیلم


بیانیه نیروهای مسلح یمن: ارتش یمن ۷ عملیات بزرگ علیه عربستان انجام داد


دیوان کیفری بین‌المللی از پیشرفت تحقیقات درباره جنگ غزه خبر داد


دیدار رئیس قوه قضائیه با رهبر معظم انقلاب اسلامی