حزب مکرون از اکثریت افتاد

چهارشنبه 31 ارديبهشت 1399
08:52
حزب مکرون از اکثریت افتاد حزب امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه اکثریت مطلق خود را در پارلمان بعد از جدایی شماری از نمایندگان که به دنبال تشکیل حزب تازه ای هستند، از دست داد.

العالم ـ اروپا

حزب "اکولوژی، دمکراسی، همبستگی" (ای دی اس) متشکل از هفت نماینده سابق حزب "ریپوبلیک آن مارش" (جمهوری به پیش) و سایر حامیان سابق رئیس جمهور فرانسه خواهد بود.

گفته شده که نمایندگان خارج شده می خواهند بر حل مسائل محیط زیست و نابرابری اجتماعی تمرکز کنند. این تصمیم آنها باعث کاهش شمار کرسی های حزب مکرون به ۲۸۸ می شود که یک کرسی کمتر از اکثریت در مجلس عوام ۵۷۷ نفری فرانسه است.

ناظران در فرانسه می گویند که حزب "آن مارش" (حزب مکرون) همچنان از حمایت دو متحد سیاسی دیگر، حزب میانه "مو دم" و همچنین راست میانه "اژیر"، که در مجموع صاحب ۵۶ کرسی هستند برخوردار است.

همچنین این احتمال وجود دارد که با پیوستن نمایندگان دیگر به حزب مکرون، "آن مارش" دوباره به اکثریت برسد.

بنابر گزارش بی بی سی، حزب مکرون در ماه های اخیر با مشکل خروج شماری از نمایندگان روبرو بوده است، و رسانه های فرانسوی می نویسند که جدایی این هفت نماینده علیرغم فشار شدید برای ماندن در حزب صورت گرفته است.

تشکیل حزب تازه، ضربه انتخاباتی به مکرون نمی زند اما این تحول شواهد تازه ای از نارضایتی در میان اعضای حزب رئیس جمهور در پارلمان است.

اعضای این حزب در ژوئن ۲۰۱۷ چند هفته بعد از پیروزی ناگهانی مکرون در انتخابات ریاست جمهوری در پارلمان به قدرت رسیدند.

میزان رضایت از عملکرد مکرون در جریان شیوع ویروس کرونا در فرانسه کاهش اما محبوبیت ادوار فیلیپ نخست وزیر افزایش یافته است.

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد