افزایش 23 درصدی نرخ کرایه تاکسی‌های پایتخت بعد از عید فطر

جمعه 2 خرداد 1399
08:34
افزایش 23 درصدی نرخ کرایه تاکسی‌های پایتخت بعد از عید فطر
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران از افزایش حدود 23 درصدی نرخ کرایه‌ تاکسی‌ها ، بعد از عید فطر خبر داد.

العالم - ایران

علیرضا قنادان در مورد افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی در سال جدید گفت: شورای شهر تهران افزایش 25 درصدی نرخ کرایه‌های تاکسی در سال جاری را به تصویب رسانده است.

وی با بیان این که چاپ برچسب قیمت خودروهای تاکسی آغاز شده است، تصریح کرد: به صورت تدریجی این برچسب‌ها بین خطوط مختلف توزیع خواهد شد.

مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران با اشاره به افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی از بعد از عید فطر گفت: با این که شورای شهر تهران به افزایش 25 درصدی نرخ کرایه‌ی تاکسی‌ها رأی مثبت داده؛ اما سازمان تاکسیرانی به دلیل رند شدن کرایه خطوط به طور متوسط افزایش 23 درصدی را اعمال کرده است.

شورای شهر تهران برای افزایش نرخ کرایه‌های حمل و نقل عمومی و همچنین تاکسی به تصویب فرمانداری نیز رسیده است.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد