رویترز: نفتکش‌های حامل سوخت ایران به کارائیب نزدیک شدند

جمعه 2 خرداد 1399
23:04
رویترز: نفتکش‌های حامل سوخت ایران به کارائیب نزدیک شدند
یک رسانه انگلیسی امروز جمعه گزارش داده پنج نفتکش حامل سوخت ایران در حال نزدیک شدن به«کارائیب» هستند.

العالم _ آمریکا

پنج نفتکش حامل سوخت ایران در حال نزدیک شدن به«کارائیب» هستند و انتظار می‌رود اولین کشتی روز یکشنبه وارد آب‌های این کشور آمریکایی جنوبی شود.

خبرگزاری رویترز این گزارش را بر اساس داده‌های به دست آمده از شرکت‌های رصد اطلاعات دریانوردی منتشر کرده و مدعی شده ایران در حال انتقال ۱.۵۳ میلیون بشکه بنزین به ونزوئلا است.

انتقال این محموله به ایجاد تنش‌های دیپلماتیک بین آمریکا با ایران و نزوئلا شده است. آمریکا این اقدام را نقض قوانین تحریم‌های یکجانبه خود علیه ایران و ونزوئلا می‌داند و گفته در حال بررسی گزینه‌های خود برای پاسخ به آن است.

وزیر دفاع ونزوئلا گفته ارتش این کشور بعد از ورود این نفتکش‌ها به منطقه انحصاری ویژه این کشور آمریکایی لاتین آنها را اسکورت خواهد کرد.

خبرگزاری رویترز می‌گوید نفتکش «فرچون» که در حال حرکت با پرچم ایران است و جلوتر از سایر نفتکش‌ها است جمعه در حال نزدیک شدن به دریای کارائیب بود. چهار کشتی دیگر در حال پیمودن مسیری مشابه با فرچون هستند.

روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پست امروز جمعه احتمال توقیف این نفتکش‌ها از سوی آمریکا را ضعیف توصیف کرد.

جاناتان هافمن، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا هم روز پنجشنبه وجود هر گونه برنامه برای توقیف نفت‌کش‌های ایران را رد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند