کشته شدن یک فرمانده دولت مستعفی یمن در درگیری با نیروهای مورد حمایت امارات

شنبه 3 خرداد 1399
21:34
کشته شدن یک فرمانده دولت مستعفی یمن در درگیری با نیروهای مورد حمایت امارات فرمانده تیپ 153 ارتش دولت مستعفی یمن در درگیری با نیروهای جدایی طلب وابسته به امارات کشته شد.

العالم - یمن

یکی از فرماندهان وابسته به دولت مستعفی یمن به ریاست «عبد ربه منصور هادی» در جنوب این کشور کشته شد.

رسانه‌های یمنی امروز شنبه گزارش دادند که سرگرد «محمد صالح العقیلی»، فرمانده تیپ ۱۵۳ ارتش دولت مستعفی در درگیری با نیروهای شورای انتقالی جنوب یمن که مورد حمایت امارات عربی متحده است، در استان «ابین» کشته شده است.

«مختار الرحبی»، مشاور وزیر اطلاع‌رسانی دولت مستعفی در واکنش به کشته شدن این فرمانده، نوشت که او اهل استان شبوه (نزدیک استان ابین) بوده است. او از اینکه شورای انتقالی او را یمنی شمالی خوانده و گفته است برای اشغال جنوب یمن آمده، به شدت انتقاد کرده است.

دولت مستعفی که مورد حمایت عربستان سعودی است، بعد از ناامید شدن از ریاض طی دو ماه اخیر عملیات نظامی با هدف بازپس‌گیری مناطق از دست رفته در استان‌های عدن، ابین و شبوه آغاز کرده و دستاوردهای خوبی در این مدت داشته است.

دولت مذکور سعی دارد شهر عدن را که سال ۲۰۱۵ به عنوان پایتخت موقت انتخاب کرده بود، از شبه نظامیان جدایی‌طلب وابسته به امارات پس بگیرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد