حماس: آزادی بازداشت‌شدگان فلسطینی در عربستان اولویت ماست

دوشنبه 5 خرداد 1399
15:58
حماس: آزادی بازداشت‌شدگان فلسطینی در عربستان اولویت ماست رئیس جنبش حماس در خارج تأکید کرد که آزادی بازداشت‌شدگان فلسطینی در عربستان سعودی جزء اولویت ماست.

العالم - فلسطین اشغالی

«ماهر صلاح» رئیس جنبش حماس در خارج با اشاره به اینکه آزادی بازداشت‌شدگان فلسطینی در عربستان در اولویت این جنبش قرار دارد، گفت که برای آزادی آن‌ها تلاش خواهیم کرد.

صلاح گفت که بازداشت‌شدگان در عربستان ظالمانه زندانی شده و تنها گناه آن‌ها تلاش برای آزادسازی وطنشان یا یاری کسانی بوده که برای آزادی فلسطین تلاش می‌کنند.

صلاح همچنین تصریح کرد که حماس از هیچ تلاشی برای آزادی این بازداشت‌شدگان به روش‌های سیاسی، دیپلماتیک، قانونی، مردمی و غیره دریغ نخواهد کرد.

عربستان سعودی شماری از فلسطینیان و اردنی‌ها را به دلیل حمایت از مقاومت فلسطین بازداشت کرده است.

از جمله این بازداشت‌شدگان «محمد الخضری» از رهبران حماس است که در گذشته به مدت ۳۰ سال مسئول روابط بین حماس و عربستان سعودی بود و پس از اتخاذ مواضع خصمانه سعودی علیه حماس، آوریل سال گذشته میلادی در عربستان بازداشت شد.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود