اجرای طرح ترافیک در تهران از فردا ساعت 8 صبح

دوشنبه 5 خرداد 1399
18:39
اجرای طرح ترافیک در تهران از فردا ساعت 8 صبح
معاون عمرانی استاندار تهران گفت: از فردا طرح ترافیک تهران از ساعت 8 تا 16 اجرایی می شود.

العالم - ایران

محمد تقی‌زاده معاون عمرانی استاندار تهران اظهار داشت: بر اساس بررسی‌ها و پیگیری‌های صورت گرفته طرح ترافیک از فردا در تهران اجرایی می‌شود.

وی بیان داشت: ساعت طرح ترافیک از 8 صبح تا 16 می‌باشد که یک بار خودروها می‌توانند در طول این ساعت از طرح به صورت رایگان خارج شوند.

معاون عمرانی استاندار تهران بیان داشت: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در صورتی که مخالف اجرای طرح ترافیک است باید آن را در ستاد ملی مبارزه با کرونا مطرح کند و در این خصوص تصمیم‌گیری لازم اتخاذ شود.

تقی‌زاده گفت: آنچه که در شورای عالی ترافیک شهر تهران بررسی و مصوب شده است به این شکل است که از فردا طرح ترافیک در تهران اجرایی می‌شود.

وی خاطر نشان کرد:‌کارکنانی که در ساعت 14 و 30 تعطیل می‌شوند می‌توانند یک بار رایگان از طرح خارج شوند و با توجه به اینکه ساعت 7 و 30 ساعت کاری آغاز می‌شود بنابراین قبل از ساعت 8 هم می‌توانند وارد طرح شوند.

معاون عمرانی استاندار تهران گفت:‌در گذشته طرح ترافیک از ساعت 6 و نیم صبح آغاز می‌شد و تا 19 ادامه داشت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آماده باش پلیس؛ فرانسوی ها امروز دست به اعتصاب سراسری می زنند


وزارت بهداشت صنعا: ۲۶۶ تن در حملات عربستان به شهادت رسیدند


حزب‌الله عراق: شکست سنگین ترامپ آغاز افول سلطه آمریکا را رقم می‌زند


۴ نفر از اعضای شبکه موسوم به «اسماء آکادمی» بازداشت شدند


رسانه صهیونیست: جنگ با ایران سونامی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره بود


سران احزاب ترکیه پیمان مکه را به چالش کشیدند؛ چرا از غزه دفاع نمی‌کنید؟


رونق دوباره بازار جهانی طلا در پی تضعیف دلار


آتش سوزی در دو نفتکش و یک یدکش در پی عبور از مسیر غیر مجاز تنگه هرمز/ ۲ فروند پهپاد آمریکایی لوکاس به غنیمت گرفته شد


فرماندار دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بدترین سیاست خارجی دوران ماست


سرلشکر رضایی: ملت ایران شکست بزرگی را به ترامپ تحمیل کرد