برزیل در تلفات روزانه کرونا از آمریکا سبقت گرفت

سه شنبه 6 خرداد 1399
05:33
 برزیل در تلفات روزانه کرونا از آمریکا سبقت گرفت برزیل اعلام کرد ظرف ۲۴ ساعت گذشته ۸۰۷ نفر در این کشور بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جانشان را از دست داده‌اند.

العالم - آمریکا

برزیل بامداد سه‌شنبه (به وقت تهران) از ثبت ۸۰۷ فوتی جدید بر اثر ویروس کرونا خبر داد تا برای اولین بار آمار مرگ و میر روزانه یک کشور از آمریکا پیشی بگیرد.

در آمریکا مرگ ۶۲۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ (بیماری کروناویروس ۲۰۱۹) مورد تأیید قرار گرفته است.

برزیل از لحاظ میزان شیوع کرونا بعد از آمریکا در دومین رتبه در دنیا قرار گرفته است. تا کنون ۳۷۴۹۸۹ نفر در این کشور به عفونت ناشی از کرونا مبتلا شده‌اند. آمریکا با بیش از ۱۶۰۰۰۰۰ مبتلا با فاصله در جایگاه نخست قرار دارد.

در آمریکا تعداد کل نفرات فوت‌شده بر اثر کرونا به ۹۷۹۷۱ نفر رسیده در حالی که این رقم در برزیل ۲۳۴۷۳ نفر است.

سازمان بهداشت جهانی ماه گذشته گفته بود آمریکا و برزیل در توجه به هشدارها در مراحل ابتدایی همه‌گیری کرونا موفق عمل نکردند.

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا با انتقادهای بسیاری به دلیل کوچک شمردن تهدید کرونا روبروست. گفته می‌شود او فرصتهای طلایی اولیه برای مهار شیوع این ویروس در آمریکا را با سهل‌انگاری از دست داد. گزارشهای زیادی تایید می‌کند که وی مدتها قبل از این که ویروس در آمریکا دیده شود، در جریان خطرات آن قرار گرفته بود.

رئیس‌جمهور برزیل هم مانند همتای آمریکایی‌اش در مظان همین اتهامات قرار دارد. «ژائیر بولسانورو» بارها خطر این ویروس را کم‌اهمیت شمرده و آن را در حد آنفلونزا دانسته است. او بعد از بازگشت از آمریکا در ماه مارس و بعد از آن که مشخص شد ۲۰ عضو هیأت اعزامی به کرونا مبتلا شده‌اند، همچنان به ملاقاتهای عمومی خود ادامه داد.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد