هشدار رام‌الله

اقدامات صهیونیست‌ها برای یهودی‌سازی قدس بی‌نتیجه است

سه شنبه 6 خرداد 1399
11:42
اقدامات صهیونیست‌ها برای یهودی‌سازی قدس بی‌نتیجه است نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین گفت که «اسرائیل برای یهودی‌سازی، هر کاری هم انجام دهد، نمی‌تواند شهروند فلسطینی را یهودی کند».

العالم - فلسطین اشغالی

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که قصد دارد طرحی را برای «یهودی‌سازی» قدس اجرایی کند.

«محمد اشتیه» نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین در واکنش به این ادعای نتانیاهو گفت که «اسرائیل برای یهودی‌سازی، هر کاری هم انجام دهد، نخواهد توانست شهروند فلسطینی را یهودی کند».

روزنامه «القدس العربی» به نقل از اشتیه گزارش داد: «برنامه یهودی‌سازی، مسئله تازه‌ای نیست... هر روز شاهد این یهودی‌سازی هستیم و این، جهان عرب را با چالش مواجه می‌کند».

وی تأکید کرد که ملت فلسطین برای ناکام گذاشتن این طرح صهیونیستی، به روی ساکنان قدس اشغالی حساب باز کرده‌اند.

این مسئول فلسطینی با اشاره به برچیدن گیتهای الکترونیکی رژیم صهیونیستی توسط ساکنان قدس، گفت: «ایستادگی آنان، اصل ماجراست».

اشتیه همچنین ابراز امیدواری کرد که کشورهای عربی «همستگی عزتمندانه‌ای» با شهر قدس داشته باشند و در برابر توطئه‌ها علیه این شهر ایستادگی کنند.

شهرکسازی‌های بسیاری در شهر قدس صورت می‌گیرد تا مسئولان صهیونیست بتوانند این شهر را یهودی کنند؛ زیرا نتانیاهو مدعی است که قدس، پایتخت رژیم صهیونیستی خواهد بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد