توافق روسای جمهور ترکیه و الجزائر برای ایجاد آتش‌بس فوری در لیبی

سه شنبه 6 خرداد 1399
23:12
توافق روسای جمهور ترکیه و الجزائر برای ایجاد آتش‌بس فوری در لیبی روسای جمهور ترکیه و الجزائر ضمن توافق برای افزایش تلا‌ش‌ها جهت ایجاد آتش‌بس در لیبی طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال بخش‌های جدیدی از کرانه باختری را محکوم کردند.

العالم - لیبی

«عبدالمجید تبون» رئیس جمهور الجزائر و «رجب طیب اردوغان» همتای ترکیه‌ای او درباره افزایش تلاش‌ها برای ایجاد آتش‌بس در لیبی به عنوان مقدمه‌ای ضروری برای تسهیل راه حل سیاسی در لیبی به توافق رسیدند.

ریاست جمهوری الجزائر در بیانیه‌ای اعلام کرد:« تبون صبح امروز سه شنبه یک تماس تلفنی از رجب طیب اردوغان دریافت کرد که در آن اوضاع منطقه مورد بررسی قرار گرفت. دو طرف فرارسیدن عید فطر را به یکدیگر تبریک گفتند».

در این بیانیه آمده است روسای جمهور دو کشور درباره افزایش تلاش‌ها برای ایجاد آتش‌بس در لیبی توافق کردند.

تبون و اردوغان طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق بخش‌های جدیدی از کرانه باختری را هم محکوم کردند و آن را نقض آشکار قانون بین المللی و کارشکنی بیشتر در مسیر صلح دانستند.

بر اساس این بیانیه روسای جمهور الجزائر و ترکیه همچنین به تبادل اطلاعات درباره تلاش‌های دو کشور در مبارزه با همه گیری کرونا پرداختند.

نیروهای خلیفه حفتر، فرمانده تشکیلات موسوم به ارتش ملی لیبی با حمایت مصر، امارات و عربستان (و همچنین روسیه و چند کشور غربی) از اواخر فروردین ۱۳۹۸ با هدف اشغال پایتخت، عملیات نظامی علیه طرابلس را آغاز کرد اما با مقاومت شدید نیروهای دولت وفاق ملی السراج و شبه‌نظامیان متحد با آن مواجه شده و تا به امروز موفق نشده است به داخل شهر نفوذ کند. نیروهای دولت السراج نیز از حمایت ترکیه، قطر و ایتالیا برخوردارند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قدردانی رئیس‌جمهور از پهلوانان مدال‌آور در عرصه های بین المللی


تعز؛ میعادگاه شکست و فرار فرماندهان سعودی


غریب‌آبادی روند تبادل پیام میان ایران و آمریکا را تشریح کرد


پیام تبریک فرمانده کل سپاه به مناسبت افتخارآفرینی تیم ملی المپیاد نجوم و اخترفیزیک


یحیی سریع: درهم کوبیدن آرامکو با موشک و پهپاد؛ ضربات دردناک در راه است


سخنگوی سپاه: جنگ آمریکا با ایران است یا با مردم آمریکا؟


ناکامی عملیات پیشروی نیروهای وابسته به عربستان در استان جوف


دولت، گزینه‌های وزارت دفاع و اطلاعات را تا پایان مهرماه معرفی می‌کند


فرسایش فراتر از میدان نبرد؛ بررسی ابعاد مخفی و آشکار خسارت‌های رژیم اسرائیل از آغاز جنگ غزه+ فیلم


حمله هوایی سعودی‌ها به استان تعز یمن؛ شهید و زخمی شدن غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان