تیراندازی در فرانسه ۳ کشته به جا گذاشت

پنج‌شنبه 8 خرداد 1399
00:04
تیراندازی در فرانسه ۳ کشته به جا گذاشت
منابع خبری چهارشنبه گزارش دادند تیراندازی در فرانسه دست‌کم ۳ کشته و یک زخمی به جا گذاشت.

العالم-اروپا

منابع خبری از وقوع یک تیراندازی در شهر «دو-سور»، واقع در غرب فرانسه خبر داده‌اند.

پایگاه اکسپرس گزارش داده این تیراندازی حین یک جلسه کاری رخ داده است و در آن یک مرد مسلح اقدام به شلیک به سمت حاضران کرده است.

این تیراندازی به کشته شدن سه نفر منجر شد. یک نفر دیگر از قربانیان هم مجروح شده و به بیمارستان منتقل شده است.

پلیس فرانسه هنوز درباره این حادثه و جزئیات آن اطلاعاتی منتشر نکرده است.

فرانسه در سال‌های گذشته یکی از کشورهایی بوده که گروه‌های تروریستی به خصوص اعضای داعش در آن حملات تروریستی انجام داده‌اند.

ماه گذشته دادستا‌ن‌های فرانسوی اعلام کردند راننده‌ای که در حومه پاریس خودروی خودش را به دو موتورسیکلت پلیس فرانسه کوبید با داعش اعلام بیعت کرده بود.

دادستان ضد ترویسم فرانسه روز ۹ اردیبهشت اعلام کرد این مرد ۲۹ ساله فرانسوی در صحنه حمله در شهر «کلومب»، واقع در شمال غرب پاریس دستگیر شد و در حال حاضر بازداشت است. دو افسر پلیس که هدف این حمله بودند زخمی شده و به بیمارستان منتقل شدند.

دادستانی فرانسه اعلام کرده نامه‌ای که این مظنون با داعش اعلام بیعت کرده همراه با یک چاقو در خودروی وی یافت شده است. دادستانی فرانسه هنوز نگفته که آیا مظنون رسماً متهم شده است یا خیر.

مظنون که اشاره‌ای به نام او نشده قبلاً برای نهادهای اطلاعاتی فرانسه به عنوان خطر افراط‌گرایی شناخته نشده بود.

رسانه‌های فرانسه گزارش دادند افسران پلیس این کشور در حال انجام وظایف روزمره بازرسی خود بودند که یک خودروی «بی‌ام‌و» به سمت آنها حمله‌ور شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله عربستان به جنوب غربی یمن


۱۲ کشته و زخمی در حمله اردن به جنوب سوریه


وزیر خارجه عمان: امنیت خلیج فارس بدون مشارکت ایران ممکن نیست


باقری کنی: نشست چهارجانبه تهران، ثمره مقاومت ملت ایران و رشادت نیروهای مسلح بود


طنین‌انداز شدن فریاد اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی در قلب لندن


پزشکیان وارد روسیه شد


انتخابات اسرائیل؛ رقابت بر سر قدرت و تداوم سیاست‌های جنگ‌طلبانه این رژیم اشغالگر


سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد


اعتماد به جوانان میراثی ارزشمند در مسیر انقلاب است


از شارون تا نتانیاهو؛ تغییر سرکردگان در "اسرائیل" و تداوم رنج بی پایان مردم غزه