برایان هوک: فشار اقتصادی، انزوای دیپلماتیک و بازدازندگی نظامی اجزای راهبرد آمریکا در قبال ایران هستند

پنج‌شنبه 8 خرداد 1399
04:16
برایان هوک: فشار اقتصادی، انزوای دیپلماتیک و بازدازندگی نظامی اجزای راهبرد آمریکا در قبال ایران هستند نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران می‌گوید راهبرد این کشور در قبال تهران شامل فشار اقتصادی، انزوای دیپلماتیک و بازدازندگی نظامی است.

العالم-آمریکا

«برایان هوک»، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در گفت‌وگو با «جوئیش نیوز سیندیکیت» به تکرار ادعاهای ضدایرانی مقامات آمریکایی پرداخت.

وی با طرح این ادعا که ایران و نوابش نسبت به سه سال قبل که دولت ترامپ بر سر کار آمد، ضعیف‌تر شده‌اند اظهار داشت: «رژیم [ایران] با بدترین بحران اقتصادی در تاریخ خود مواجه است ...»

این دیپلمات آمریکایی افزود: «تحریم‌های دولت ترامپ بزرگ‌ترین تحریم‌ها در تاریخ جمهوری اسلامی هستند. این تحریم‌ها فراتر از تحریم‌های چندجانبه‌ای هستند که پیش از آمدن ما بر سر کار اعمال شده بودند و ما سابقه قابل توجهی در تحریم سیستم مالی ایران داشته‌ایم.»

وی در رابطه با تلاش‌های رژیم ایالات متحده برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران که اواخر مهر ماه آینده به پایان می‌رسند نیز گفت: «سیاست ما این است که از هر راه که شده تحریم تسلیحاتی ایران را تمدید کنیم».

وی به حمایت هر دو حزب اصلی آمریکا از تمدید تحریم‌های مزبور اشاره کرد و گفت: «اخیرا حدود ۴۰۰ عضو مجلس نمایندگان از دیپلماسی پامپئو برای تمدید تحریم تسلیحاتی حمایت کردند.»

این دیپلمات آمریکا همچنین در مصاحبه مزبور از سه جزء اصلی سیاست‌ ضدایرانی آمریکا نیز یاد کرد و گفت: راهبرد جدید ما در قبال ایران ترکیبی از فشار اقتصادی، انزوای دیپلماتیک و بازدارندگی نظامی است که هر سه برای داشتن راهبردی موفق در خصوص ایران لازمند. هرکدام که نباشند با قواعد ایران بازی می‌کنید.

این مقام آمریکایی همچنین افزود: «متحدین ما در خلیج [فارس] در کنار اسرائیل در خط مقدم تعدی ایران هستند. متحدین ما در خلیج [فارس] در تقابل با اعمال قدرت ایران نقش مهمی دارند و می‌بینیم که عربستان سعودی مستقیما از سوی ایران مورد حمله قرار می‌گیرد. ایران قادر نیست با همسایگان خود در صلح باشد و از نواب خود برای حمله به متحدان ما استفاده می‌کند».

هوک همچنین مدعی شد تهدید ایران باعث شده که اسرائیل و کشورهای عربی روابط بهتری داشته باشند.

وی همچنین با ادبیاتی زشت به تعامل تجاری قانونی ایران و ونزوئلا نیز در این مصاحبه حمله کرده است.

برایان هوک یکی از ضدایرانی‌ترین سیاست‌مداران و دیپلمات‌های آمریکایی است که در کنار مایک پامپئو در هدایت سیاست ضدایرانی واشنگتن نقش دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم