وضعیت جسمی نماینده بازداشتی حماس در عربستان وخیم اعلام شد

جمعه 9 خرداد 1399
04:01
وضعیت جسمی نماینده بازداشتی حماس در عربستان وخیم اعلام شد وضعیت جسمی محمد خضری نماینده جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در عربستان سعودی که از ماه‌ها پیش در این کشور در بازداشت به سر می‌برد، رو به وخامت نهاده است.

العالم-فلسطین اشغالی

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، هانی خضری فرزند دکتر محمد خضری هم که همراه او بازداشت شده، به سلول انفرادی منتقل گردیده است و او نیز وضعیت جسمانی مناسبی ندارد.

بر اساس این گزارش، عربستان تمامی فلسطینیان و اردنی‌های بازداشت شده در این کشور را از ملاقات با خانواده‌هایشان منع کرده و حتی در تعطیلات عید سعید فطر هم تنها اجازه گفت وگوی تلفنی ۵ دقیقه‌ای را به آنان داده است.

عربستان از فوریه سال ۲۰۱۹ دکتر خضری و ده‌ها فلسطینی دیگر را بازداشت کرده و به رغم درخواست‌های مکرر جنبش حماس، تاکنون حاضر به آزادی آنان نشده است.

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز چندی قبل در پیامی به «سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی خواستار آزادی فوری ده‌ها بازداشت شده فلسطینی در این کشور شد.

با این حال عربستان تاکنون به این درخواست‌ها واکنشی نشان نداده و حاضر به آزادی بازداشت شدگان نشده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

از بی‌اعتنایی ترامپ به نخست‌وزیر لبنان تا موضع ایرلند در برابر رژیم صهیونیستی و...


مخبر: رئیس‌جمهور در سازمان ملل پیام ایستادگی و انتقام از متجاوزان را فرستاد


قالیباف از سخنرانی رئیس‌جمهور در مجمع عمومی تمجید کرد


نخستین دیدار پزشکیان در نیویورک؛ دیدار روسای جمهوری ایران و سوئیس


هشدار عراقچی به دبیرکل ناتو؛ حمایت از جنایات جنگی آمریکا و اسرائیل پیامد دارد


بقائی: ایران شروط خود برای احیای دیپلماسی را بطور غیر مستقیم به آمریکا اعلام کرد


ترامپ در نبرد با رسانه‌ها؛ تنگه هرمز و یمن در کانون تحولات جدید منطقه


ما برای دفاع از کشورمان از کسی اجازه نمی‌گیریم / ایران را نمی توان با جنگ وادار به تسلیم کرد/ فناوری هسته‌ای حق ایران است


از واتیکان تا غزه؛ راهپیمایی اعتراضی روحانیون مسیحی در واتیکان علیه نسل‌کشی در غزه


آسمان متقابل/اگر جلوی پروازهای ایران را بگیرید جلوی پروازهایتان گرفته می‌شود