پیروزی الغنوشی در نبرد قضایی علیه یک پایگاه خبری عربی

جمعه 9 خرداد 1399
21:22
پیروزی الغنوشی در نبرد قضایی علیه یک پایگاه خبری عربی رهبر جنبش النهضه تونس و رییس پارلمان این کشور در نخستین نبردهای قضایی خود علیه یک پایگاه عربی که شایعاتی علیه او مطرح کرد، پیروز شد.

العالم ـ تونس

دادگاه عالی لندن اظهار داشت که اطلاعاتی که یکی از پایگاه های خبری نزدیک به ابوظبی درباره شیخ الغنوشی منتشر کرده است، فقط یک دروغ پردازی بود. این دادگاه به نفع الغنوشی علیه پایگاه میدل ایست آنلاین و مالک آن هیثم الزبیدی رای داد. و پیش بینی می شود که دادگاه روز دهم ژوئن آینده برای تعیین میزان خسارت مالی که این پایگاه می بایست به شیخ الغنوشی پرداخت کند، تشکیل جلسه خواهد داد.

در این پایگاه خبری آمده است که الغنوشی ادعای دموکراسی می کند در حالی که رهبری حزبی را به عهده دارد که تروریسم را در کشور و خارج از آن حمایت می کند. او به حزب خود اجازه داد تا اموالی را از قطر دریافت کند و این امر به قطر اجازه داد تا تاثیری منفی علیه سیاست تونس ایفا کند.

دادگاه عالی لندن تاکید کرد که این ادعاها فقط یک دروغ پردازی است؛ میدل ایست انلاین و مالک آن الزبیدی نتوانستند هیچ دلیل و مدرکی برای اثبات و یا دفاع از ادعاهای خود ارائه دهند.

0% ...

آخرین اخبار

گردان‌های قسام شهادت فرمانده تیپ شمال غزه را اعلام کرد


شهادت 4 غیر نظامی در حمله هوایی سعودی به خانه‌ای در تعز


ترامپ با پیشنهاد ایران مخالفت می‌کند/مذاکرات تنگه هرمز وارد مرحله سرنوشت‌ساز می‌شود


رویارویی دختر بچه فلسطینی با یک شهرک‌نشین و انتشار آن در شبکه‌های اجتماعی


گزارش العالم از چادرهایی در غزه که به نماد امید تبدیل شدند +فیلم


تعرض بن گویر و صدها شهرک‌نشین به مسجد ابراهیمی


صنعت غذایی ایران، محاصره را به چالش می‌کشد+ویدئو


رئیس‌جمهور: گسترش روابط با کشورهای دوست و همسو، از اولویت‌های اساسی ایران است


پزشکیان: مرزها مانعی برای توسعه روابط ایران و جمهوری آذربایجان نخواهند بود/ مصطفی‌اف: بر تقویت مسیرهای مواصلاتی و کریدوری و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود تأکید داریم


پیام سردار محبی به مردم آمریکا