اختصاصی العالم/

جزئیاتی از بمب ساعتی نزدیک سواحل الحدیده یمن + فیلم

شنبه 10 خرداد 1399
10:46
نفت کش غول پیکر "صافر"، سومین انبار شناور جهان، با بیش از یک میلیون بشکه نفت خام از 5 سال در فاصله 4.8 مایل دریایی از بندر نفتی رأس عیسی واقع در شمال استان الحدیده، پیش لنگر انداخته است. این کشتی به دلیل حمله جنگنده های متجاوز سعودی به تأسیسات این بندر از حرکت بازمانده است.

العالم - یمن

عدم رسیدگی و مرمت بخش های آسیب دیده این نفت کش، به دلیل نشت نفت یا انفجار انبارهای آن، منطقه را در آستانه فاجعه زیست محیطی قرار داده است. در صورت وقوع چنین فاجعه ای آثار و تبعات آن فقط متوجه یمن نمی شود بلکه همه کشورهای حاشیه دریای سرخ تا کانال سوئز را درگیر خواهد کرد.

دولت ریاض و وزارت خارجه آمریکا به اتفاق، صنعا را به جلوگیری از دسترسی تیم های فنی بین المللی برای مرمت این نفت کش متهم کرده اند اما صنعا این اتهامات را رد کرده است.

در واقع لجاجت ائتلاف تجاوز مانع از تلاش های بین المللی برای ارزیابی زیان های وارد شده به این نفت کش و انجام تدابیر لازم شده است.

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو