نیویورک‌تایمز: آمریکا انبار باروت است/ فصل طولانی ناآرامی داخلی آغاز شده است

يکشنبه 11 خرداد 1399
12:04
نیویورک‌تایمز: آمریکا انبار باروت است/ فصل طولانی ناآرامی داخلی آغاز شده است یک روزنامه آمریکایی ناآرامی‌های اخیر در آمریکا در اعتراض به قتل یک مرد سیاه‌پوست را آغاز فصلی طولانی از ناآرامی‌های داخلی در این کشور توصیف کرده است.

العالم- آمریکا

یک رسانه آمریکایی با اشاره به بحران‌های اخیر در آمریکا از جمله شیوع کرونا و تظاهرات‌های خشن به‌دلیل قتل یک سیاه‌پوست به‌دست پلیس، آمریکا را انبار باروت توصیف کرده است.

نیویورک‌تایمز نوشته است: «دو ماه و نیم اخیر در آمریکا مانند صحنه‌های آغازین فیلمی از ویران‌شهری است که از هم گسسته شده است. ابتدا، بیماری همه‌گیر (کووید‌ــ19) آمد و بیمارستان‌های شهر نیویورک غلغله شد... بعد، فیلمی از یک افسر پلیس منتشر شد که زانویش را روی گردن مرد سیاه‌پوستی به‌نام جورج فلوید قرار داده بود.»

روزنامه آمریکایی با اشاره به تهدید ترامپ برای شلیک گلوله به‌سمت معترضان نوشته است ریاست‌جمهوری او با اتفاقات شوک‌آور و خشونت‌های راست‌گرایان افراطی همراه بوده است: شورش راست‌گرایان در شارلوتسویل، کشتار در کنیسه پیتسبورگ و تیراندازی جمعی به‌سمت لاتین‌تبارها در ال‌پاسو اتفاقاتی بوده‌اند که در دوره او رخ داده‌اند.

نیویورک‌تایمز در ادامه نوشته است: «حتی در شرایطی که غلیان خشم در جامعه رو به افزایش بود، شاهد بی‌نظمی گسترده نبودیم، با وجود این، اکنون به‌نظر می‌رسد در آستانه دوره‌ای طولانی از تابستانی با ناآرامی‌های داخلی قرار داریم.»

روزنامه آمریکایی نوشته است: «در زمان حاضر عوامل بسیاری هستند که آمریکا را در معرض انفجار قرار می‌دهند: بیکاری گسترده، بیماری همه‌گیری که نابرابری‌های اقتصادی و سلامت را به‌صورت عریان به تماشا گذاشته است، نوجوانان سرگردانی که کاری برای انجام دادن ندارند، خشونت پلیس، راست‌گرایانی که تنشان برای یک جنگ داخلی دیگر می‌خارد و رئیس‌جمهوری که آماده است تا روی هر آتشی بنزین بریزد.»

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است