فضاپیمای خصوصی اسپیس اکس به ایستگاه فضایی رسید

دوشنبه 12 خرداد 1399
07:34
فضاپیمای خصوصی اسپیس اکس به ایستگاه فضایی رسید پیش‌بینی شده بود این فضاپیما طی ۱۹ ساعت به ایستگاه فضایی برسد، اما ۱۵ دقیقه زودتر به مقصد رسید.

العالم - آمریکا

به نقل از آسوشیتدپرس، کپسول «دراگون کرو» حامل دو فضانورد که توسط موشک دومرحله‌ای فالکون ۱۹ ساعت ۳:۲۲ دقیقه عصر شنبه به وقت شرق آمریکا به فضا پرتاب شد، صبح یکشنبه ۱۱ خرداد به ایستگاه فضایی بین‌المللی رسید و پهلو گرفت.

اهمیت این پروژه در این نکته است که برای اولین بار یک شرکت خصوصی، «اسپیس اکس»، متعلق به ایلان ماسک، مدیر خودروسازی تِسلا، وارد پروژه‌های فضایی با مقاصد تجاری شده است.

این شرکت در قراردادی ۶.۲ میلیارد دلاری با ناسا متعهد شده است شش فضاپیما به ایستگاه فضایی بین‌المللی بفرستد.

استفاده از فضاپیماهای ناسا موسوم به«شاتل فضایی» در سال ۲۰۱۱ متوقف شد و اکنون پس از ۹ سال بار دیگر پرتاب فضاپیما از خاک آمریکا صورت گرفته است.

از خصوصیات نوآورانه فضاپیمای یاد شده این است که پهلوگیری آن در ایستگاه فضایی مستقیما توسط کامپیوترهای تعبیه شده در خود فضاپیما و به صورت خودکار انجام شده و نیازی به دخالت و فرماندهی سرنشینان آن نبود.

0% ...

آخرین اخبار

فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی