دفتر رییس جمهوری: بخش عمده مشکل آب منطقه غیزانیه خوزستان هفته آینده حل می‌شود

دوشنبه 12 خرداد 1399
19:38
دفتر رییس جمهوری: بخش عمده مشکل آب منطقه غیزانیه خوزستان هفته آینده حل می‌شود  رییس دفتر رییس جمهوری با اشاره به پیگیری‌های مداوم رییس جمهوری در خصوص ضرورت حل مشکل آب و دیگر مشکلات مردم شریف و غیور استان خوزستان تاکید کرد: بخش عمده مشکل آب منطقه غیزانیه هفته آینده حل می‌شود.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

پیرو دستورات موکد رییس جمهوری در هفته گذشته برای حل سریع مشکل آب منطقه غیزانیه اهواز رییس دفتر رییس جمهوری روز دوشنبه در جلسه ویژه‌ای با استاندار خوزستان روند اقدامات انجام شده در این زمینه را بررسی و گزارش مراحل انجام کار را دریافت کرد.

در این جلسه که در دفتر محمود واعظی برگزار شد غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان ضمن تشریح اقدامات انجام شده اعلام کرد بر اساس دستور رییس جمهوری برای تسریع در حل مشکل آب غیزانیه تا پایان خرداد ماه، بخش عمده مشکل آب این منطقه زودتر از مهلت مذکور و تا هفته آینده به طور کامل حل خواهد شد.

به گفته استاندار خوزستان مشکل آب آشامیدنی کل منطقه غیزانیه مشتمل بر ۸۰ روستا، نهایتا تا ۵۰ روز آینده به طور کامل و برای همیشه برطرف خواهد شد.

محمود واعظی در این جلسه به نمایندگی از طرف رییس جمهوری تاکید کرد که اقدامات انجام شده در منطقه خوزستان با همکاری وزارت نیرو و به ویژه با یکپارچگی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی به گونه‌ای باشد که ضمن حل سریع مشکل آب منطقه غیزانیه در آینده نیز شاهد بروز چنین مشکلاتی در استان نباشیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، واعظی با اشاره به پیگیری‌های مداوم رییس جمهوری در خصوص ضرورت حل مشکل آب و دیگر مشکلات مردم شریف و غیور استان خوزستان افزود: خوزستان و مردم شهیدپرور و دلاور این استان برای رییس‌جمهوری و دولت از جایگاه خاصی برخوردار هستند و حل مشکلات استان در اولویت برنامه‌های دولت و شخص رییس جمهوری است.

وی همچنین در جلسه خود با استاندار خوزستان تاکید کرد که مسوولان استان باید برای توسعه و پیشرفت این استان و حل مشکلات مردم این منطقه همه تلاش خود را به کار گیرند و دولت نیز از هیچ تلاشی در این راه دریغ نخواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است