حمله انتحاری به مسجدی در کابل/ امام جماعت کشته شد

سه شنبه 13 خرداد 1399
22:36
حمله انتحاری به مسجدی در کابل/ امام جماعت کشته شد مسجد وزیر محمد اکبرخان در منطقه دیپلمات نشین شهر کابل پایتخت افغانستان روز سه شنبه هدف حمله انتحاری قرار گرفت که در آن یک نفر کشته و ۳ تن دیگر زخمی شدند.

العالم ـ آسیا

وزارت کشور افغانستان اعلام کرد که مهاجم انتحاری خود را در داخل مسجد وزیرمحمد اکبرخان کابل منفجر کرد که در آن یک نفر کشته و سه تن دیگر از جمله مولوی «محمدایاز نیازی» امام جماعت این مسجد به شدت زخمی شده است. برخی منابع نیز گفته اند که وی کشته شده است.

هرچند تاکنون شخص و یا گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است و هدف حمله نیز روشن نیست اما احتمال آن می رود که مولوی نیازی استاد دانشگاه کابل و امام جماعت این مسجد هدف حمله بوده باشد.

به گزارش ایرنا، حملات علیه مساجد، بیمارستان ها و مراکز آموزشی و ورزشی را پیش از این در کابل و استان های دیگر افغانستان گروه تروریستی - تکفیری داعش برعهده می گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش