درگیری‌ها در کشمیر حداقل 3 کشته و یک زخمی بر جا گذاشت

چهارشنبه 14 خرداد 1399
12:03
درگیری‌ها در کشمیر حداقل 3 کشته و یک زخمی بر جا گذاشت منابع رسانه‌ای از درگیری‌ صبح امروز چهارشنبه در کشمیر خبر دادند که به گفته دهلی نو در این درگیری حداقل «سه تروریست» کشته و یک عضو ارتش هند زخمی شدند.

العالم- آسیا

در حالی که تنش‌ها بین هند و پاکستان بر سر اقدامات دهلی نو در قبال کشمیر و همچنین اقلیت مسلمانان هندی ادامه دارد، خبرها از یک درگیری تازه در کشمیر حکایت دارند.

به نوشته اسپوتنیک، مقام‌های هند از درگیری‌ شدید صبح چهارشنبه اعضای گروه وابسته به «جیش المحمد» با ارتش هند در منطقه «آستان موهالا کانگان» واقع در جنوب کشمیر خبر داد.

بنا بر اعلام مقام‌های پلیس و ارتش هند، در این درگیری حداقل «سه تروریست» کشته شدند و یکی از نیروهای دولت هند زخمی شده است.

مقام‌های هند همچنین ادعا کردند که مقادیر زیادی سلاح و مهمات از گروه جیش المحمد کشف و ضبط شده است.

بنا بر گزارش اسپوتنیک، از ماه آوریل سال جاری میلادی، نیروهای امنیتی هند بیش از ۵۰ نفر از «ستیزه‌جویان» را در دره کشمیر کشته‌اند.

هند پاکستان را متهم می‌کند که با حمایت از «تروریست‌ها» به درگیری‌ها در کشمیر دامن می‌زند اما اسلام‌آباد این اتهام را رد کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف به لفاظی‌های بسنت پاسخ داد


تاکید اتحادیه اروپا بر بررسی اعمال تحریم علیه بن گویر


روسیه: پیامدهای تجاوز آمریکا و اسرائیل علیه ایران فراتر از خاورمیانه است


ورود نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطقی از خاک سوریه


سفیر ایران در سازمان ملل : دولت‌ها اقدامات قهری یکجانبه آمریکا را رد و محکوم کنند


رژیم صهیونیستی نمایندگان هلند را اخراج کرد


غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد