مخالفت قطر با قصد تل‌آویو برای اشغال اراضی کرانه باختری

چهارشنبه 14 خرداد 1399
14:04
مخالفت قطر با قصد تل‌آویو برای اشغال اراضی کرانه باختری
وزیر خارجه قطر اعلام کرد، این کشور با هرگونه قصد رژیم صهیونیستی برای اشغال اراضی دیگری در کرانه باختری مخالف است.

العالم - آسیا

«محمد بن عبدالرحمن» وزیر خارجه قطر اعلام کرد، این کشور هرگونه تلاش رژیم صهیونیستی برای اشغال اراضی بیشتری در کرانه باختری را رد می‌کند و به حمایت از ملت فلسطین ادامه خواهد داد.

بر اساس گزارش «رأی‌الیوم» وزیر خارجه قطر در نشست مجازی ویژه جمع‌آوری کمک برای فلسطین افزود: دوحه در هشت سال گذشته با بیش از ۱.۲ میلیارد دلار از ملت فلسطین حمایت کرده و به حمایت خود نیز ادامه می‌دهد. حمایت مالی قطر از فلسطین در برهه اخیر بیش از ۱۵۰ میلیون دلار بوده که بخشی از آن به مقابله با کرونا اختصاص پیدا کرده است.

وی کرونا را یک چالش بزرگ برای تمام جهان خواهد و بر اهمیت ادامه حمایت از ملت فلسطین در این شرایط تأکید کرد.

محمد بن عبدالرحمن ابراز نگرانی کرد که به دلیل شرایط اقتصادی جهان به دلیل شیوع کرونا، سطح کمک‌ها به ملت فلسطین کاهش پیدا کند.

وی در پایان از کشورهای کمک‌کننده خواست به حمایت خود از فلسطین ادامه دهند و گفت، این موضوع منجر به تقویت صلح و ثبات خواهد شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قدردانی رئیس‌جمهور از پهلوانان مدال‌آور در عرصه های بین المللی


تعز؛ میعادگاه شکست و فرار فرماندهان سعودی


غریب‌آبادی روند تبادل پیام میان ایران و آمریکا را تشریح کرد


پیام تبریک فرمانده کل سپاه به مناسبت افتخارآفرینی تیم ملی المپیاد نجوم و اخترفیزیک


یحیی سریع: درهم کوبیدن آرامکو با موشک و پهپاد؛ ضربات دردناک در راه است


سخنگوی سپاه: جنگ آمریکا با ایران است یا با مردم آمریکا؟


ناکامی عملیات پیشروی نیروهای وابسته به عربستان در استان جوف


دولت، گزینه‌های وزارت دفاع و اطلاعات را تا پایان مهرماه معرفی می‌کند


فرسایش فراتر از میدان نبرد؛ بررسی ابعاد مخفی و آشکار خسارت‌های رژیم اسرائیل از آغاز جنگ غزه+ فیلم


حمله هوایی سعودی‌ها به استان تعز یمن؛ شهید و زخمی شدن غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان