سه وزیر هفته آینده به مجلس می‌روند

چهارشنبه 14 خرداد 1399
16:00
سه وزیر هفته آینده به مجلس می‌روند وزیران امور اقتصادی و دارایی، نیرو و راه‌ و شهرسازی هفته آینده در جلسات علنی مجلس حضور می‌یابند تا گزارشی از آخرین اقدامات و عملکرد وزارتخانه‌های تحت امر خود به نمایندگان ملت ارائه دهند.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی صبح یکشنبه در صحن علنی مجلس در مورد مسائل اقتصادی کشور و همچنین گزارش عملکرد رییسان سازمان‌های امور مالیاتی، بورس و اوراق بهادار و گمرک ایران از سازمان‌های متبوع خود را به نمایندگان مردم در نهاد قانونگذاری کشور ارائه خواهد کرد.

رضا اردکانیان وزیر نیرو هم صبح روز چهارشنبه عملکرد و سیاست‌های کلان این وزارتخانه در حوزه‌های مختلف به ویژه در زمینه تولید و صادرات انرژی را برای نمایندگان تشریح خواهد کرد.

محمد اسلامی وزیر راه‌وشهرسازی نیز روز چهارشنبه در مورد مسائل و موضوعات مبتلا به آن وزارتخانه در حوزه راه و شهرسازی به نمایندگان گزارش می‌دهد.

این هفته همچنین قرار است گزارش شعب ۱۵‌گانه در مورد اعتبارنامه‌های ارجاعی به آنها در جلسه علنی بررسی شود.
به گزارش ایرنا، عبدالناصر همتی رییس کل بانک مرکزی و محمد باقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه هفته گذشته با حضوردر جلسه علنی مجلس گزارشی از آخرین وضعیت دستگاههای تحت امر خود به نمایندگان ارائه کردند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر راه و شهرسازی بر همکاری برای توسعه حمل‌ونقل ارزان و بدون توقف در منطقه تأکید کرد


پزشکیان: ایستادگی مردم و حفظ همبستگی ملی، محاسبات دشمن را با شکست مواجه کرد


تاکید ایران بر آمادگی نظامی در رویارویی با هرگونه جنگ احتمالی


دیدار رئیس کل بانک مرکزی با همتای عراقی در حاشیه اجلاس صندوق بین‌المللی پول


ترک سالن اجلاس سران سیکا در اعتراض به سخنرانی رییس رژیم صهیونیستی + فیلم


ولایتی روز پرستار را تبریک گفت


پیام تبریک قالیباف به قهرمانان کشتی فرنگی امید


تحریم های دارویی نباید ابزار فشار سیاسی باشد/ دریافت جایزه کنترل سرطان توسط پروفسور «امیرعلی حمیدیه»


تکریم پرستار، تکریم اقتدار و امنیت ملی است


دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است؛ عبور باید با هماهنگی باشد