کارکنان فیسبوک به نشانه اعتراض به ترامپ کارشان را ترک کردند

چهارشنبه 14 خرداد 1399
20:22
کارکنان فیسبوک به نشانه اعتراض به ترامپ کارشان را ترک کردند صدها نفر از کارکنان فیسبوک در اعتراض به عدم اعتراض این شرکت به پیام‌های رئیس‌جمهور آمریکا کارشان را ترک کردند.

العالم - آمریکا

صدها نفر از کارکنان شرکت فیسبوک در اعتراضی کم‌سابقه به سیاست‌های این شرکت، کارشان را ترک کردند.

به نوشته نیویورک‌تایمز این کارکنان به اینکه مدیران فیسبوک اقدامی برای مقابله با پیام‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا انجام نداده‌اند معترض هستند.

روزنامه آمریکایی نوشته بسیاری از این کارکنان گفته‌اند برای اعلام همبستگی با تظاهرات‌کنندگان در آمریکا از کار کردن امتناع کرده‌اند.

در داخل شرکت فیسبوک هم گروهی از کارکنان طومارهایی را توزیع کرده و تهدید به استعفا کرده‌اند.

همزمان روز سه‌شنبه گزارش شد یک شرکت فناوری در واشنگتن با حمایت شرکت‌های فیسبوک، گوگل و توئیتر از «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بابت صدور یک فرمان اجرایی علیه شبکه‌های اجتماعی شکایت کرد.

روزنامه واشنگتن‌پست گزارش داده این شکایت‌نامه که توسط «مرکز دموکراسی و فناوری» تنظیم شده ادعا می‌کند فرمان ترامپ اقدامی برای جلوگیری از آزادی بیان در شرایط نزدیک شدن به انتخابات ریاست‌جمهوری است.

این شکایت نخستین اقدام حقوقی است که فرمان اجرایی ترامپ علیه شبکه‌های اجتماعی را به چالش می‌کشد.

دستور اجرایی ترامپ امکان جریمه بعضی از شرکت‌های بزرگ «سیلیکون ولی» به دلیل نحوه نظارت آنها بر پیام‌های دارای محتوای سیاسی را فراهم می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا