توضیحات وزارت خارجه ایران درباره غرق شدن لنج باری بهبهان در بندر ام القصر

جمعه 16 خرداد 1399
15:35
توضیحات وزارت خارجه ایران درباره غرق شدن لنج باری بهبهان در بندر ام القصر وزارت خارجه ایران با اشاره به رایزنی‌های انجام شده با مقامات عراقی در پی غرق شدن لنج باری بهبهان در بندر ام‌القصر اعلام کرد که هماهنگی‌های لازم برای بازگرداندن نجات یافتگان و جسد فرد متوفی در اسرع وقت انجام می‌شود.

العالم - ایران / سیاسی

اداره کل اطلاع رسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (جمعه) اعلام کرد:‌ در پی غرق شدن لنج باری بهبهان در آب‌های خور عبدالله بندر ام‌القصر عراق، سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در بصره در تماس با مقام‌های ذیربط کشور عراق در خصوص وضعیت سرنشینان این لنج و علت غرق شدن آن گفت‌وگو و خواستار ارائه گزارش رسمی مقامات عراقی شد.

در همین رابطه بررسی‌های اولیه حاکی از آن است که به دلیل نامساعد بودن شرایط آب و هوا و برخورد موج‌ها به لنج باری، بار سرامیک آن به یک سمت کشتی رانده شده و همین مسئله موجب غرق شدن شناور شده است.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سفارت و سرکنسولگری ایران در عراق، هماهنگی لازم را برای بازگرداندن ۴ نجات یافته این حادثه و انتقال جسد یک تبعه کشورمان که جان خود را در این حادثه از دست داده است، در اسرع وقت انجام خواهند داد.

لازم به ذکر است، مدیرکل ایمنی و حفاظت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی پیش از این از غرق شدن این شناور خبر داده و گفته بود: شناور باری «بهبهان» که روز ١٣ خرداد با حمل بار مصالح ساختمانی و سرامیک از بندر خرمشهر عازم بندر ام القصر عراق بود شب گذشته در کانال آبی «خورعبدالله» غرق شد.

0% ...

آخرین اخبار

کابینه عراق تکمیل شد


شهر زوطر حکایت مقاومت وپایداری مرزنشینان لبنان +فیلم


ایران بازگشایی سفارت کلمبیا در قدس اشغالی را محکوم کرد


انگلیس با فرافکنی نقش خود در ناامنی غرب آسیا را کتمان نکند


کودکان غزه؛ زخم‌هایی که التیام نمی‌یابند+فیلم


گزارش خبرنگار العالم از سفر معاون وزیر امور خارجه به لبنان برای تقویت روابط دوجانبه


نیروی‌های مسلح برای هر نبردی کاملا آماده هستند


عملیات تروریسم اقتصادی؛ آمریکا بیش از ۲۰ فرد و نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد


سخنگوی ارتش یمن: آسمان عربستان سعودی به‌استثنای اماکن مقدس ناامن است


عراقچی: روابط تاریخی ایران و یمن باید تقویت شود