اعتراض نمایندگان دموکرات‌ها به عدم حضور وزیر دفاع آمریکا در کنگره

شنبه 17 خرداد 1399
09:18
اعتراض نمایندگان دموکرات‌ها به عدم حضور وزیر دفاع آمریکا در کنگره رئیس کمیته خدمات نظامی مجلس نمایندگان آمریکا با اعتراض به عدم حضور وزیر دفاع دولت ترامپ در این کمیته، استفاده از ارتش علیه معترضان را ناپذیرفتنی دانست.

العالم - آمریکا

آدام اسمیث به همراه ۳۰ عضو دموکرات این کمیته پس از آنکه مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا از حضور در نشست ادای توضیح برای استفاده از ارتش در پاسخ به تظاهرات مسالمت‌آمیز در واشنگتن دی سی سرباز زد، این مطلب را مطرح کرد.

وی افزود: مطلع شدیم که آنها آنگونه که درخواست شده است، نمی‌خواهند در نشست حضور یابند. این ناپذیرفتنی است.

رئیس کمیته خدمات نظامی مجلس نمایندگان آمریکا ادامه داد: ما اصرار داریم که آنها در کمیته ما حضور یابند. فرماندهان نظامی ما قسم خورده‌اند به مردم این کشور پاسخگو باشند و کنگره بر اساس قانون اساسی مسئول نظارت است.

اسمیث اضافه کرد: رویدادهای این هفته اعم از پاسخ مقامات دولت و وزارت دفاع به اعتراضات سراسری، عمیقا فاجعه‌بار بوده است که سوالات بی‌پاسخ زیادی را به جای گذاشته است.

وی تاکید کرد: کمیته خدمات نظامی مجلس نمایندگان درخواست کرده است اما آنها رد کرده‌اند. این کاملا ناپذیرفتنی است.

به دنبال قتل جورج‌فلوید، سیاهپوست ۴۶ ساله، توسط پلیس سفیدپوست شهر مینیاپولیس ایالت مینه‌سوتا، موج اعتراض علیه تبعیض و نابرابری در سراسر آمریکا به راه افتاد که یازدهمین روز خود را سپری می‌کند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا خواستار حضور گارد ملی و ارتش برای سرکوب اعتراض‌ها شد که در این بین، تعداد زیادی از معترضان، خبرنگاران، عکاسان وفیلمبرداران خبری مورد حمله، ضرب و شتم و شلیک گلوله و گاز اشک‌آور قرار گرفته‌اند.

استفاده از ارتش برای سرکوب مردم و معترضان مسالمت‌آمیز، خشم مردم و بسیاری از دموکرات‌ها را برانگیخته است چرا که معتقدند ارتش باید برای دفاع از مردم و نه علیه آنها به کار گرفته شوند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم