متحدان ریاض و ابوظبی در جنوب یمن بار دیگر به جان هم افتادند

يکشنبه 18 خرداد 1399
14:49
متحدان ریاض و ابوظبی در جنوب یمن بار دیگر به جان هم افتادند منابع محلی در استان «ابین» در جنوب یمن از درگیری شدید عناصر شورای انتقالی با شبه‌نظامیان وابسته به دولت مستعفی یمن خبر دادند.

العالم- یمن

منابع خبری در یمن امروز (یکشنبه) از درگیری مجدد عناصر شورای انتقالی جنوب (همسو با امارات) با شبه‌نظامیان دولت مستعفی یمن (وابسته به ریاض) در استان ابین خبر دادند.

به نوشته المیادین، این درگیر‌ی‌های در شرق مرکز استان ابین در اطراف شهر «جعار» رخ داده و منابع محلی به شبکه الجزیره نیز گفتند که نیروهای وابسته به منصور هادی توانسته‌اند چندین مقر وابسته به شورای انتقالی جنوب را به کنترل خود در آورند.

برخی منابع نیز مدعی شده‌اند که نیروهای منصور هادی توانسته‌اند وارد شهر «جعار» شوند و درگیری‌ها در اطراف پادگان «۱۷ اکتبر» وابسته به شبه‌نظامیان «کمربند امنیتی» (وابسته به شورای انتقالی) جریان دارد.

به گفته این منابع ۱۵ تن از شبه‌نظامیان شورای انتقالی به اسارت عناصر دولت منصور هادی در آمده و ۱۰ خودرو نیز به غنیمت گرفته شده است. این درگیری‌ها از صبح امروز آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

درگیری میان دو طرف از تابستان سال گذشته آغاز شده و علی‌رغم توافق صورت گرفته در ریاض در ۱۴ آبان ماه سال گذشته، اما این درگیری‌ها همچنان ادامه دارد. شورای انتقالی جنوب مدعی حاکمیت بر استان‌های جنوبی یمن است و حمایت کامل امارات را با خود به همراه دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم