صالحی: رمضان عبدالله تا آخرین لحظه به ملت فلسطین و آرمان رهایی قدس شریف وفادار ماند

يکشنبه 18 خرداد 1399
20:33
صالحی: رمضان عبدالله تا آخرین لحظه به ملت فلسطین و آرمان رهایی قدس شریف وفادار ماند
رئیس سازمان انرژی اتمی در پیامی ضمن تسلیت درگذشت دبیرکل سابق جنبش جهاد اسلامی، گفت: رمضان عبدالله تا آخرین لحظه حیاتش به ملت مظلوم فلسطین و آرمان رهایی قدس شریف وفادار ماند.

العالم - ایران/ سیاسی

علی اکبر صالحی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران امروز (یکشنبه) در پی درگذشت رمضان عبدالله شلح، دبیرکل سابق جنبش جهاد اسلامی فلسطین، پیام تسلیتی به شرح زیر صادر کرد.

«إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ»

با نهایت تألم و تأسف، خبر درگذشت مجاهد عالیقدر و مبارز نستوه آرمان قدس شریف، دکتر رمضان عبدالله شلح، دبیرکل فقید جنبش جهاد اسلامی فلسطین را دریافت کردم.

آن برادر بزرگوار، یکی از چهره های شاخص جبهه مقاومت و جهادگری خستگی ناپذیر در مواجهه با استکبار جهانی و رژیم اشغالگر قدس بود و تا آخرین لحظه حیات به ملت مظلوم فلسطین و آرمان رهایی قدس شریف از چنبره ستم بیدادگران صهیونیست وفادار ماند.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به همه دلبستگان آرمان فلسطین و سایر آزادی خواهان و مبارزان مسلمان در سرتاسر سرزمین های اسلامی به ویژه جناب آقای زیاد نخاله و همه وابستگان و همرزمان آن اندیشمند و مبارز خستگی ناپذیر و ابراز همدردی عمیق با خانواده معزز و مکرم ایشان، از درگاه حضرت حق مسألت می کنم تا آن مجاهد مومن و ایثارگر را همنشین ابرار و نیکان قرار داده و جوانان برومند فلسطینی را در ادامه راه جهاد و مقاومت تا تحقق کامل اهداف آرمان فلسطین موفق گرداند. بمنه و کرمه.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند


گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین