«محمد علی الحوثی»:

زندگی «رمضان عبدالله» مملوء از تلاش در مسیر مقاومت بود

دوشنبه 19 خرداد 1399
08:39
زندگی «رمضان عبدالله» مملوء از تلاش در مسیر مقاومت بود عضو شورای عالی سیاسی یمن خاطرنشان کرد که زندگی دبیرکل سابق جنبش جهاد اسلامی فلسطین مملوء از تلاش در مسیر مقاومت بود.

العالم - یمن

به گزارش المسیره، «محمد علی الحوثی»، عضو شورای عالی سیاسی یمن در پیام تسلیت خود به مناسبت درگذشت رمضان عبدالله شلح، دبیرکل سابق جنبش جهاد اسلامی اعلام کرد که زندگی رمضان عبدالله، مملوء از تلاش در مسیر مقاومت بود. ایشان به هدف مقدس خود یعنی آزادسازی کامل خاک فلسطین از دست اشغالگران صهیونیست ایمان داشت.

الحوثی خاطرنشان کرد: رمضان شلح نقش مهمی در مقاومت علیه رژیم صهیونیستی ایفا کرد. ما درگذشت وی را به خانواده ایشان و تمام اعضای جنبش جهاد اسلامی و ملت فلسطین تسلیت می گوییم.

دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن نیز با صدور بیانیه ای اعلام کرد که موضع گیری های رمضان شلح در قبال محور مقاومت کاملاً مشخص و آشکار بود و همین مسأله از وی یک فرمانده حکیم و با تدبیر ساخت.

شامگاه شنبه، جنبش جهاد اسلامی فلسطین از درگذشت دبیرکل سابق این جنبش بعد از طی کردن یک دوره بیماری، خبر داد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم