سخنگوی ارتش عراق:

به هیچ سرباز خارجی نیاز نداریم/ تمرکز ما بر حفظ امنیت مرزها با سوریه است

دوشنبه 19 خرداد 1399
09:42
به هیچ سرباز خارجی نیاز نداریم/ تمرکز ما بر حفظ امنیت مرزها با سوریه است سخنگوی ارتش عراق ضمن هشدار نسبت به نفوذ گروه‌های تروریستی از سوریه به عراق تأکید کرد که مرزهای بین دو کشور تحت کنترل است.

العالم - عراق

یحیی رسول، سخنگوی رسمی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق در مصاحبه با المیادین گفت: تمرکز ما بر تأمین امنیت مرزها با سوریه است. مرزهای بین دو کشور تحت کنترل است. اگر گروه‌های تروریستی بخواهند از طریق مرزها با سوریه به عراق نفوذ کنند پاسخ ما کوبنده خواهد بود. داعش از نظر نظامی نابود شده است اما برخی باندهای زیرزمینی این گروه عملیات‌هایی را انجام می‌دهند. جنگ ما با داعش امروز جنگ اطلاعاتی است.

وی افزود: تبادل اطلاعاتی بین عراق و سوریه مهم است و در عملیات‌هایمان علیه تروریست‌ها نقش دارد. مرکز چهارجانبه هماهنگی علیه داعش همچنان پابرجاست.

یحیی رسول تأکید کرد: عراق به هیچ سرباز خارجی نیاز ندارد که با ما علیه تروریسم بجنگد. ما نیروهایی در اختیار داریم که عراق را از لوث وجود تروریست‌ها آزاد کرده و قادر به حمایت از حاکمیت آن هستند.

وی گفت: حشد شعبی بخشی از نهاد نظامی عراق و پشتیبان ارتش است. ما به حشد شعبی و دستاوردهایش افتخار می‌کنیم.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

حادثه فلای دبی گواهی دیگر بر شکست روایت اسرائیل پس از شکستش در عملیات طوفان‌الاقصی است


عضو ارشد انصارالله یمن در گفت‌وگو با العالم: ادعای تسلط نیروهای سعودی بر المخا و باب‌المندب نادرست است


شهردار غزه: رژیم صهیونیستی غزه را به شهری غیرقابل‌سکونت تبدیل کرد


پزشکیان: نیروی انتظامی از ستون‌های استوار امنیت کشور است


عبدالسلام: عربستان مسئول پیامد‌های تشدید حملات به یمن است


سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمن جبهه‌های تازه را در پی خواهد داشت


از هتک حرمت در حرم إبراهیمی توسط صهیونیستها و همبستگی با فلسطین در لندن تا حمایت آنجلینا جولی از غزه و ..


تل آویو برای شعله‌ور کردن جنگ با ایران فشار می‌آورد اما ترامپ مردد است


پیشروی نیروهای مقاومت یمنی در تعز؛ همزمان با تشدید حملات به عمق عربستان


قالیباف: قفقاز نباید محل رقابت ژئوپلتیکی قدرت‌های خارجی شود